Blondebluser - Shop feminine blondebluser i hvid og klassisk sort

Leder du efter en ny blondebluse? Her på shoppen er vi vilde med blondebluser, og derfor kan du finde de fineste blondebluser fra kendte mærker som bl.a. Vila og Pieces. Tilfør en feminin kant til dit look med en lækker hvid blondebluse eller en klassisk sort blondebluse.
16 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Nyhed
Hvide bluser med blonderygge
Grey Matter Selection
299,95 DKK
Nyhed
Sort blondebluse til damer
Nyhed
Blondebluse med stretch fra Vila
10%
Skjorte fra Only
ONLY
279,95 DKK 251,00 DKK
Nyhed
Klassisk sort blondebluse til damer fra Vila
73%
Skjorte med krave og detaljer til damer
VILA
259,95 DKK 70,00 DKK
10%
Beige blondetop
57%
Hvid sommerbluse til damer fra Only
ONLY
229,95 DKK 99,00 DKK
83%
Blondebluse med elegante detaljer
VILA
299,95 DKK 50,00 DKK

Shop i et stort udvalg af blondebluser hos Grey Matter

Blondebluser vender tilbage sæson efter sæson i forskelligt design, når modemærkerne præsenterer nye kollektioner. Her på shoppen er vi vilde med de smukke blondebluser, der understeger dit feminine look. Når vi udvælger blondebluser til shoppen, fokuserer vi på de små detaljer. Vi udvælger blondebluser med forskelligt udtryk og blonde, så du kan shoppe fra et bredt udvalg af smukke blondebluser. På shoppen finder du blondebluser fra forskellige modemærker. Det danske modemærke Vila tager en klassisk hvid blondebluse og designer den i forskellige varianter, der følger modebilledets tendenser - det finder du bl.a. i vores store udvalg af blondebluser. Uanset om du foretrækker en klassisk blondebluse eller er vild med de feminine blondebluser, så kan du shoppe alle slags blondebluser her på Grey Matter.

Den feminine hvide blondebluse

En hvid blondebluse er en klassiker til klædeskabet med et alsidigt design, kan du iføre dig den hvide blondebluse til både hverdag og fest. Den hvide blondebluse kan mikses til alle farver, da den milde farve harmonerer med lyse farver, og ligeledes fungerer godt som kontrastfarve til de mørke farver. Vi styler de hvide blondebluser til sommer med fine slå-om nederdele, og i vinteren mikser vi en jeans og bikerstøvler til. Det er altså en bluse, der er nem at style uanset årstid, og derfor er blondebluser en stor del af Grey Matter.

Den klassiske sorte blondebluse

Som kontrast til den hvide blondebluse, er vi løbende på udkig efter varianter, der kan give modspil til den feminine, hvide blonde. Derfor finder du flere bud på en sort blondebluse - denne slags blondebluse synes vi er oplagt til aftenbrug eller festlige lejligheder, da den sorte farve får blonden til at fremstå underspillet, og derfor udtrykker den en let elegance. Vi elsker hvordan du let kan skabe et sofistikeret look, ved blot at mikse en sort blondebluse med et par pæne suitpants - enkelt, nemt og yderst flot look!

Vi får løbende nye blondebluser hjem på shoppen, så følg med og se vores bud på de smukke blondebluser, som let kan styles til alle anledninger. Når vi finder blondebluser til shoppen, prøver vi dem altid på, og sørger for, at de har en god pasform - eller har godt med stretch i sig. Vores mest populære blondebluse må siges at være Liza Lace Blouse fra Neo Noir. Spørger du os, er blondeblusen et item, der kan fungere året rundt - derfor vil du altid kunne finde flere varianter af blondebluser, når du shopper hos Grey Matter.