Blondebluser - Shop feminine bluser med yndige blondedetaljer

Hos Grey Matter er vi vilde med blondebluser, og du finder derfor de fineste bluser med blonder fra kendte mærker som bl.a. Vila og Pieces her på shoppen. Tilfør et feminint touch til dit outfit med en lækker hvid blondebluse eller et klassisk sort design.
39 Varer
Anbefalet
Størrelser
10%
Sort bomuldsbluse med broderie - Dame modetøj
ONLY
349,95 DKK 314,00 DKK
Nyhed
Blondebluse med korte ærmer til damer
Smuk sort bluse med flotte ærmer
Vero Moda
299,95 DKK
Blondebluse i støvet grøn til damer
Pieces
199,95 DKK
Sort skjortebluse med bindebånd
VILA
249,95 DKK
Nyhed
Sort kortærmet bluse med knapper og blonder
Vero Moda
259,95 DKK
Nyhed
Sommer bluse til damer med korte ærmer
Nyhed
Sød blondebluse med korte ærmer
Nyhed
Sort blondebluse med korte ærmer
Pieces
229,95 DKK
Sort blondebluse med feminine detaljer
Pieces
279,95 DKK
Nyhed
Sød blondebluse med korte ærmer i smuk farve
Sort smuk blondebluse til damer
Vero Moda
259,95 DKK
49%
Sort blondebluse til damer
Vero Moda
349,95 DKK 179,95 DKK

Et stort udvalg af blondebluser hos Grey Matter

Blondebluser vender tilbage sæson efter sæson i forskellige designs, når modemærkerne præsenterer deres nye kollektioner. Her på shoppen elsker vi de smukke bluser med detaljer af blonde, der understeger det feminine look. Når vi udvælger blondebluser til shoppen, fokuserer vi på de små detaljer. Vi udvælger blondebluser med diverse udtryk og forskelligartede blonder, således du kan shoppe i et sortiment, der er tilpasset adskillige præferencer. Hos Grey Matter finder du blondebluser fra forskellige modemærker. Det danske modemærke Vila har flere tidløse hvide blondebluser, som designes i forskellige varianter, der følger modebilledets tendenser for øjeblikket! Disse finder du bl.a. i vores store udvalg af blondedesigns sammen med utallige andre i selvsamme kategori.

Den feminine hvide blondebluse

En hvid blondebluse er en klassiker i klædeskabet! Med et alsidigt design, kan du iføre dig den hvide blondebluse til både hverdag og fest. Blusen matcher alle farver, da den milde farvetone harmonerer med lyse farver, og ligeledes fungerer godt som kontrastfarve til de mørke farver. Vi styler de hvide blondebluser i sommerperioden med fine slå-om nederdele, og i vintersæsonen kombineres de med jeans og bikerstøvler. Det er altså en bluse, der er nem at style uanset årstid, og derfor et item vi er særligt glade for at inddrage i vores garderobe.

Den klassiske sorte blondebluse

Som kontrast til den hvide blondebluse, er vi løbende på udkig efter varianter, der kan give modspil til den feminine hvide blonde. Dermed finder du flere bud på en sort blondebluse også! - denne mener vi er oplagt til aftenbrug eller festlige lejligheder, da den sorte nuance får blonden til at fremstå underspillet, og derfor udtrykker den ligeså en let elegance. Vi elsker hvordan der let kan skabe et sofistikeret outfit, ved blot at kombinere en sort blondebluse med et par pæne suitpants - enkelt, nemt og yderst flot!

Vi får løbende nye blondebluser hjem, som vi fylder shoppen med. Følg derfor med her på siden, og se vores bud på de smukke bluser, som let kan styles til alle anledninger. Spørger du os, er blondeblusen et item, der fungerer året rundt. Derfor vil du altid kunne finde flere af disse designs, når du shopper hos Grey Matter. Følg ligeledes med på vores instagramprofil @greymatter_fashion hvor vi dagligt opdaterer med både feminine, klassiske og rå stylinger.