greymatterBlog

VESTE - GÅ IKKE GLIP AF EFTERÅRETS STORE TREND!

24-08-2020

Efteråret nærmer sig og inden længe skal klædeskabet fyldes op med lækkert strik, skønne efterårsfarver og lune materialer. Derfor er vi her på Grey Matter helt vilde med, hvad vi spår til at blive efterårets store trend; strikveste! Vi ser dem allerede nu overalt i modebilledet, hvor bl.a. flere af de store danske modemærker har designet deres bud på de trendy strikveste. Herunder deler jeg en af mine favoritter med Jer og viser også, hvordan jeg både styler strikvesten med et råt touch samt i et casual look med feminine detaljer.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/173/5f43bdf1ddaec.jpg

Den lækre strikvest er fra Pieces og ligger til blot 229,95 kr. Du kan derfor med god samvittighed kaste dig ud i den store trend, da netop denne vest ligger til en meget fornuftig pris. Måske strikvesten også skal være en del af din efterårsgarderobe?

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/173/5f43bdf20da8f.jpg

Efteråret er en af mine yndlingsårstider, da det giver mulighed for skønne lag-på-lag sæt. Jeg er derfor stor fan af den nye trend, der netop giver anledning til at mikse forskellige materialer, strukturer og udtryk. Jeg har her stylet den mørke vest ud over en hvid broderibluse fra Neo Noir - dette miks af feminint broderi op mod den casual ribstrik, fungerer rigtig godt - og giver en cool kontrast!

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/173/5f43bdf234528.jpg

Den fedeste nederdel i blødt lammeskind. Et klart musthave, hvis du ligesom jeg er glad for det nordiske, rå udtryk! Med denne skindnederdel får stylingen et råt touch, hvilket gør sættet knap så 'fint'. Jeg har desuden sat vesten lidt op i taljen, således at flæsekanten på min bluse indenunder, kan titte frem som en fin detalje.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/173/5f43bdf2520e6.jpg

Dette sæt bliver uden tvivl en af mine favoritter til efteråret - enten stylet med et par hvide sneakers til hverdag, eller med en chunky bikerstøvle til at understrege det rå element.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/173/5f43bdf26fee5.jpg

Til hverdag går jeg ofte efter et casual look, hvor særligt komforten skal være i top - og dét lever dette outfit virkelig op til! Jeg har her stylet den beige strikvest med en nederdel fra vores nye strikserie fra Pieces. Nederdelen har elastik i livet samt et slids fortil, der giver looket et feminint præg.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/173/5f43bdf28ec06.jpg

Strikvesten prydes af de fineste flæsekanter langs ærmegabet - denne detalje er jeg vild med! Her på shoppen elsker vi desuden smukke farvemiks - og særligt tone-i-tone looks er så flot! Den populære Viuline bluse fra Vila passer derfor perfekt til den nye beige strikvest. Printet tilfører kant til det ensfarvede striksæt, samtidig med at farvenuancerne forbliver velafstemt.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/173/5f43bdf2b5f00.jpg

Fuldend dit look med lidt accessories, f.eks. et par armbånd, et stort ur eller en lækker taske. Jeg har tilsat mine yndlingssmykker samt en sort ruskindstaske for at tilføre et personligt touch til stylingen.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/173/5f43bdf2e1310.jpg

 Pieces formår virkelig at omdanne store modetrends til brugbare hverdagsitems. Denne strikvest er nem og meget alsidig at have i klædeskabet, da både den lyse og mørke variant kan mikses til et utal af farver og prints. Prøv dig frem og miks både printede bluser, blondebluser, basis bluser mm. indenunder din vest. Jeg håber, du fandt inspiration til at pifte efterårsgarderoben op med en trendy strikvest!

Tak fordi du læste med! // Laura Thomsen

Få Looket

Skriv dig op
Pcsuna Mole Strik Vest
Pieces
229,95 kr.
Skriv dig op
Vest til damer fra Pieces Pcsuna
Pieces
229,95 kr.
Skriv dig op
Pieces Pcsuna strik nederdel
Pieces
259,95 kr.
Skriv dig op
Hvid bluse fra Neo Noir set forfra
Neo Noir
399,00 kr.
Skriv dig op
Vila bluse med print Grey Matter Fashion
Skriv dig op
Skind nederdel fra My Essential Wardrobe
My Essential Wardrobe
1.000,00 kr.
Overdel