greymatterBlog

Ventetøj - Tøj til gravide

26-03-2021

Vi har her stylet et lækkert outfit med fokus på tøj til gravide. På shoppen finder du et bredt udvalg af lækkert og behageligt ventetøj - så du nemt kan føle dig velklædt og komfortabel i dit tøj, mens du er gravid. Kig med herunder og se vores bud på, hvordan du kan style dit ventetøj.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/197/6033bdd35f7ec.jpg

Gravid tøj - Sådan styler vi ventetøj

Med en lækker striktrøje og en behagelig strik nederdel, kan du nemt få et fuldendt look. Vi har her stylet en simpel turtleneck med en lang nederdel. Den beige striktrøje ligger til 229,95 kr. og er i en blød og lækker kvalitet. Den flotte striknederdel har masser af stræk og elastik i taljen - og den finder du også til 229,95 kr. her på shoppen. Vi elsker et sæt som dette, hvor intet strammer eller generer. Rib nederdelen har en skøn pasform - og her kan du evt. sætte striktrøjen ned i nederdelen for at fremhæve maven.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/197/6033bdd38c02e.jpg

 Hos os kan du shoppe lækkert modetøj, der både kan fungere som ventetøj og ammetøj. Vi har alt lige fra bløde striktrøjer, ventekjoler, nederdele, leggings og ammevenlige kjoler. Alt sammen med god komfort og med plads til den fine mave såvel som ammevenligt tøj til dig, der er på udkig efter lækkert ammetøj.

Tak fordi du læste med!

Få Looket

Skriv dig op
Strik nederdel til damer med rib og stretch
BasicVentetøjForår