greymatterBlog

Tunika - Sådan kan du style din strik tunika

19-01-2021

I denne kølige tid, elsker jeg en lækker tunika. Jeg er vild med min grønne tunika til 259,95 kr. Tunikaen er oversized i pasformen, hvilket jeg er stor fan af - da intet strammer. Du kan sagtens gå en størrelse ned i tunikaen, da den er løs. Med oversized pasform, er det nemmeste at måle ærmelængden - er den fin i længden, så er størrelsen som tænkt fra designers side.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/191/6006ff83410bf.jpg

Som i kan se på dette billede, er der masser af plads i tunikaen, da den er vig og skulderne sidder nede. Jeg elsker designet. Den mørkegrønne farve er let meleret - og jeg kan godt lide at tilfører et råt udtryk til mit look, derfor styler jeg med sorte coatede leggings og et sort blødt tørklæde. Som accessories tilfører jeg en sort taske og et par chunky boots.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/191/6006ff836fe9a.jpg

Strikken har den trendy rullekrave, der ikke sidder og strammer. Materialet er dejlig blødt og behageligt at have på.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/191/6006ff83995aa.jpg

Jeg styler ofte et sæt med leggings. Særligt de sorte coatede er mine favoritter. Du finder dem her på shoppen til 179,95 kr. De har elastik i taljen, og er bare fantastiske at have på.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/191/6006ff83ca2cc.jpg

Tørklæde som MUST-HAVE item. Jeg kan ikke få tørklæder nok, og derfor har vi et bredt udvalg her på shoppen. Lige til denne tunika er jeg vild med vores sorte tørklæde - du kan også sagtens bruge et gråt tørklæde - hvis du ønsker et mildere udtryk.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/191/6006ff83eedf0.jpg

De chunky boots er ikke til at komme udenom denne sæson. De spottes alle steder. Mine her er fra Apair, og koster 2.999 kr. - Vi har dem desværre ikke mere - men jeg kan afsløre her, at vi arbejder på at få støvler, som minder om dem - men til noget billigere priser. Når du styler et outfit, så husk elementerne og 'stylingen' - hvilket er krydderiet (en vigtig ingrediens) i ethvert look. Det er alt lige fra et tørklæde, taske, dine favorit støvler og smykker. I dette blogindlæg giver jeg mit bud på, hvordan du nemt kan style en tunika med et tørklæde og en rå legging.

// Lærke

Få Looket

Skriv dig op
Rullekrave kjole i flaskegrøn fra Vila
Skriv dig op
Sort tørklæde fra Pieces i blød kvalitet
Pieces
159,95 kr.
Skriv dig op
Pcoprah Black Leather Cross Body Bag
TunikaVinterForår