greymatterBlog

Tunika kjoler - De trendy tunika kjoler er perfekt hele sommeren

26-06-2021

Tunika kjolerne er efterhånden en rerunner i modebilledet. Hvert år designes tunika kjolen i fine farver og flotte prints. Det er en skøn og nem style, der i alt sin enkelthed bare fungerer i hverdagen. Om sommeren bruger vi tunikaen med bare ben og en cykelshorts under - Om vinteren styler vi den med leggings og en rå støvle.

https://img.greymatter.dk/blogs/224/60ba0853cd2cb.jpg

Tunika kjolen går ofte til lidt over knæet, og har vidde i sig. I år har vi bl.a. fået disse to smukke tunika kjoler hjem til shoppen, hvor de simple skæringer og printet fuldender designet.

https://img.greymatter.dk/blogs/224/60ba08544b644.jpg

Hvis man har lidt mave, som man gerne vil skjule, er tunika kjolen genial. Synes du at kjolen er til den korte side, kan den altså nemt styles med en cykelshorts eller en tights. Tunika kjolen kan både kombineres med sandaler, sneaks og støvler - an på hvilken stilretning du ønsker.

https://img.greymatter.dk/blogs/224/60ba08547403b.jpg

Jeg håber, at du fandt inspiration til hvordan du nemt kan inkorporere tunika kjolen i din garderobe. Hver sæson byder vi ihverfald på en masse nye prints og farver. Pift evt. tunika kjolen op med smykker, hvis du ønsker dette.

// Lærke

Få Looket

Skriv dig op
Tunika kjole i lavendel frost farve
Skriv dig op
Tunika kjole fra Only i lyseblå og hvid
ONLY
259,95 kr.
Skriv dig op
Shorts til under kjole i nude
Undershorts til kjoler
VILA
89,95 kr.