greymatterBlog

Trenchcoat - Damejakker

01-04-2021

Det er blevet tid til at finde forårsjakkerne frem - og her på Grey Matter har vi fundet den flotteste trenchcoat fra VILA. En kort trenchcoat som denne er vores bud på en lækker overgangsjakke denne sæson! Jakken ligger til 399,95 kr. og findes i tre klassiske farver her på shoppen.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/198/60647f2b6c44e.jpg

Jakken får et klassisk udtryk med de dobbeltradede knapper og revers - og så sætter bæltet i taljen og spændet ved håndleddet prikken over i'et på designet. Er du på udkig efter en forårsjakke, så finder du denne smukke beige trenchcoat og mange andre flotte damejakker i vores sortiment af overgangsjakker.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/198/6065e98ac78db.jpg

Forårsjakker - Den beige trenchcoat

Med en trenchcoat i garderoben, kan du nemt få et klassisk og stilrent look. Denne Vila jakke har den helt rigtige beige nuance, der tager sig eksklusivt ud i samspil med resten af jakkens flotte detaljer. Jakken kan både styles åben og lukket, og kan derfor styles klassisk som her - eller styles åben for et mere casual udtryk, f.eks. med et par denim jeans og en t-shirt under.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/198/60647f2c11c6d.jpg

Jeg har understreget det simple look og stylet jakken til sorte leggings og en beige striktrøje. Miks også et par bikerstøvler til, hvis du vil give looket lidt kant. Jeg har holdt fokus på lækre basisfarver - og synes særligt at jakken tager sig elegant ud med den lyse striktrøje under.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/198/60647f2c31834.jpg

Jeg håber du finder inspiration til, hvordan de populære trenchcoats nemt kan styles her til foråret - og ligeledes kan jakken findes frem fra garderoben igen til efteråret, f.eks. stylet med et lækkert tørklæde eller en chunky strik under. Den flotte Vila trenchcoat er også at finde i sand og sort her på shoppen.

Tak fordi du læste med! // Laura

Få Looket

Skriv dig op
Vimovement Nomad Trenchcoat
Skriv dig op
Panzer halskæde til damer i guld fra Pure By Nat
Pure by Nat
449,95 kr.
ForårEfterårOverdel