g r e y m a t t e r B l o g

Tre stylingtips til hverdags looket

17-02-2021

Mangler du outfit inspiration i hverdagen? Læs med her og se vores bud på lækkert hverdagstøj, der er behageligt at have på. Alle styles kan nemt mikses ind i klædeskabet og styles på kryds og tværs, så du får mest muligt ud af din garderobe til hverdag.

hverdagsoutfit.jpg

Første look tager udgangspunkt i klassiske styles med fine detaljer. Er du glad for skjorter? Så skal du se nærmere på denne skjorte med print fra Vila. Den ligger til 249,95 kr. og er nem at style til et par sorte bukser, suit pants eller en nederdel. Jeg er vild med printede skjorter og særligt denne i beige og grønne nuancer er så smuk til forårsgarderoben.

vest_blomsterprint_skjorte.jpg

Denne sæson er veste den helt store modetrend. Jeg har her valgt en lys vest, der fremhæver den beige nuance i skjorten og giver en flot helhed i looket. Denne vest er skøn til hverdag over både skjorter, t-shirts og kjoler. Du finder den på shoppen til 199,95 kr.

outfit_skjorte_vicommit_bukser.jpg

Jeg har stylet skjorten med vores sorte Vila bukser, som er coatede - og hertil fuldendt looket med et råt bælte fra Only. Bukserne er en god basis style at have i klædeskabet - vi bruger dem ofte til hverdag med både skjorter, t-shirts og strik.

greymatter_outfit_5_gode.jpg

Her på Grey Matter er vi vilde med den rå stil. Med en printet t-shirt, jeans og en armyjakke, kan du nemt style et råt sæt. Denne Only t-shirt har et tigermotiv og teksten 'Fierce'. T-shirten er i 100% økologisk bomuld og fås i forskellige prints her på shoppen til 129,95 kr. Også armyjakken er en af mine favoritter - den har de fedeste detaljer, og giver stylingen et casual touch. Jeg er vild med dette sæt til hverdag!

mom_jeans.jpg

Er du på udkig efter et par rå bukser, så kan jeg varmt anbefale dig disse Pieces jeans. Buksen er højtaljet og har det populære 'mom fit', som virkelig er kommet frem i modebilledet, når vi ser på jeans. Et par gode jeans er et musthave til hverdag, da de redder enhver tøjkrise. Vi er vilde med disse mom jeans!

stribet_bluse_only.jpg

Den sidste styling består af en sort strik nederdel og en stribet bluse. Et simpelt og lækkert outfit, der er meget behagelig at have på. Jeg har stylet sættet med et par sorte støvler og lidt accessories. Særligt nederdelen er blevet en af mine favoritter, da den har masser af stræk og en behagelig elastikkant i taljen. Den stribede bluse er en klassiker, der kan findes frem sæson efter sæson og som aldrig går af mode. Style den også med et par jeans og sneakers, hvis du vil have et mere casual sæt til hverdag.

striber.jpg

Jeg håber du fandt inspiration i vores tre bud på outfits til hverdag. Med gode basis styles og flotte detaljer, kan du nemt style et lækkert sæt. Husk de små detaljer - f.eks. smykker eller et bælte, der fuldender din styling.

Tak fordi du læste med! // Laura

Få Looket

Skriv dig op
Viforally Black Flower Shirt
Sort Vicommit buks fra Vila set forfra
Jakker til damer - Armygrøn
My Essential Wardrobe
849,95 DKK
Skriv dig op
Onllucy Life Fierce Tiger T-Shirt
Skriv dig op
Pieces jeans i washed sort set forfra
Skriv dig op
Onlelise Pumice Stone Pullover Knit
10%
Sort strikket nederdel til damer
VILA
259,95 DKK 233,00 DKK
T-shirtsPrintOverdelForårEfterårVinterUnderdelSkjorterVeste