g r e y m a t t e r B l o g

TRE FINE NEDERDELE TIL JULEFROKOST LOOKET

26-11-2017

greymatter_carin_skirt_stacia_bluse_neo_noir_sort_blondebluse_sort_nederdel.jpg

Blondebluse med korte ærmer fra Neo Noir


Den smukke sorte Carin nederdel fra Neo Noir er et hit! Både sommer og vinter er den et musthave i klædeskabet. Her i julemåneden er den særligt god, fordi den passer perfekt til et par sorte strømpebukser og en høj hæl. Samtidig er nederdelen nem at mikse med en sort blondebluse. Sættet er elegant og simpelt.

greymatter_fashion_blondebluse_carin_skirt_neo_noir.jpg

ALL BLACK Keep it CLASSIC! Og det gøres lettest ved at holde alt i SORT! Sort taske, sorte sko, sort top indenunder, sorte strømper..!

greymatter_carin_skirt_sort_nederdel_stacia_blondebluse.jpg greymatter_neo_noir_carin_skirt_black_gm1.jpg

LAG PÅ LAG Det er koldt! Og en jakke er nødvendig. Hold looket elegant med en FAUX FUR COAT! Du kan vælge en sort eller bryde looket en smule og tage en antracitgrå - dette giver lidt kant, til alt det sorte.

greymatter_carin_nederdel_neo_noir_kahla_faux_fur.jpg kahla-faux-fur_jakke_neo_noir_gm1.jpg kahla_faux_fur_antracit_neo_noir_jakke.jpg

GLOSSY LOOK Er du træt af det sorte? Så hop i de lyse farver! Selvom de mørke timer er over os, så kan du sagtens finde de sarte farvetoner frem. Vi har fundet denne smukke nederdel fra Etc.etc. med fin lurex i sig, der kan give ethvert look et festligt touch.

greymatter_fashion_nederdel_chili_skirt.jpg etc.etc._nederdel_chili_frost_grey_gm2.jpg greymatter_fashion_silvershiny_styling_julefrokost.jpg

RAW . . .Bryd de fine sarte farver med en rå bikerjakke. Denne i støvet dark khaki er super cool! De fine sølvlynlåse går ind og rammer sættets grå nuancer.

greymatter_fashion_etc.etc._nederdel_chili.jpg julefrokost_styles_grey_etc.etc_nederdel.jpg

SMYKKER Skaber personlighed og tilsæt fine smykker. Vi har flere kunder, der efterspørger smykker. Men lige p.t. koncentrerer vi os om at finde en masse lækkert og unikt tøj til Jer! Vi håber dog en dag, at kunne have lidt fine smykker på shoppen.

etc.etc._chili_nederdel_style_imiteret_ruskindsjakke.jpg

PRINTET NEDERDEL OG FAUX FUR JAKKE Print . . . Skal der ske lidt, uden at det bliver for meget?! Så tag et kig på de printede nederdele... Vi har fundet denne fra Etc.etc. hvor den sarte rosa farve mikses med grå og sorte toner. Nederdelen har vi stylet med en sort blondebluse. For at trække de feminine farver frem i nederdelen, har vi mikset den med en taupe farvet Faux Fur fra Neo Noir. Farven på denne jakke er så smuk!

greymatter_fashion_neo_noir_kahla_etc-etc-nederdel-flowerprint.jpg greymatter_neo_noir_kahla_faux_fur.jpg neo_noir_kahla_faux_fur_nederdel_gm1.jpg

Nogle føler, at de forsvinder i den lyse taupefarve. Men med en printet nederdel, er der mange muligheder for at bytte overdelen ud med andre farver. Den smukke mørke antracit grå, er også super smuk til nederdelen, og en anelse mere neutral, end den taupefarvede.

greymatter_neo_noir_kahla_faux_fur_etc.etc_nederdel.jpg greymatter_neo_noir_kahla_antracit_grey.jpg

TIP! Alle sættene er stylet med et par høje hæle, fordi de høje hæle fuldender et festligt look. Sko har en stor indflydelse på, hvordan vi opfatter tøjet. Ønsker du f.eks. ikke at have høje hæle på, så skal du huske at finde en glossy nederdel eller en smuk blondebluse, der har fokus på det festlige. Vi håber, at du kunne bruge vores lille stylesession som inspiration.// SUSANNE OG LÆRKE