g r e y m a t t e r B l o g

Tørklæder fra Pieces - Se de flotte farver

29-10-2020

Vi har fået de lækreste tørklæder fra Pieces i smukke farver. I dag sætter vi fokus på Pcpyron tørklædet, som fås i mange flotte varianter. Tørklædet ligger til 149,95 kr. Så du kan med god samvittighed vælge et par favoritter, der passer til din vinterfrakke. Læs med herunder og se alle de flotte farver!

pcpyron_toerklaeder.jpg

Vi kunne slet ikke vælge mellem de smukke farver - hver enkel variant er så flot og let at mikse over sit overtøj, da farverne er milde og neutrale. Fælles for alle tørklæderne er den skønne kvalitet, der gør tørklædet meget behageligt at have på. Har du udset dig en favorit blandt de flotte farver?

pcpyron_scarf_pieces.jpg

I vintermånederne tager vi de lyse nuancer med ind i klædeskabet, således at det ikke udelukkende bliver sort og gråt. Her har vi stylet det rosa Pieces tørklæde til et mørkegråt strik sæt - vi er vilde med dette farvemiks!

toerklaede_greymatter_pcpyron.jpg

Vinter behøver langt fra at være en kedelig sæson, når det gælder styling. Eksperimenter med lag-på-lag styling og fuldend dit look med en lækker jakke og et stort tørklæde i halsen. Her har vi taget udgangspunkt i de sorte leggings og støvler, og tilsat et sort tørklæde for at binde outfittet sammen. Den smukke taupe jakke bryder det rå look og giver en cool kontrast!

scarf_black.jpg Vi håber, du vil tage et kig forbi vores store udvalg af accessories fra Pieces, hvis du f.eks. står og mangler et lækkert tørklæde til de kolde dage. Særligt Pyron tørklædet er en favorit til vinteren grundet den lækre bløde kvalitet og de flotte farver, der er nemme at mikse ind i klædeskabet.

Tak fordi du læste med! // Laura

Få Looket

Skriv dig op
Sart lyserødt halstørklæde
Skriv dig op
Lysegråt tørklæde fra Pieces
Pieces
149,95 DKK
Skriv dig op
Tørklæde fra Pieces med lyrex
Skriv dig op
Pcpyron tørklæde til damer fra Pieces
Pieces
149,95 DKK
Skriv dig op
Tørklæde fra Pieces med to farver
EfterårVinterTilbehør