greymatterBlog

To bud på den lille sorte kjole

18-12-2019
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/140/1-greymatter-kjoler-sort-dress.jpg

Den sorte kjole, der kan være en tøjkrise redning

De sorte kjoler er altid en sikker vinder, både når man skal en tur i byen, eller være pænt klædt på i hverdagen. Vi har netop fået to gode og nemme kjoler på shoppen, der er enkle i udtrykket, men stadig har de trendy detaljer. Mange kender at stå og kigge ind i skabet, og have lidt en off-day, hvor valget af tøj kan være utrolig svært. Her er det godt med en god basis garderobe, der indeholder sorte kjoler, sorte bukser og nemme hverdagsbluser - samt en sort blondebluse. Dette er altid gode styles at have i klædeskabet.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/140/2-kjoler-festkjoler-blackdress.jpg

Denne enkle kjole fra Vila til 249,95 kr. har et lækkert fald, og er yderst simpel i designet, hvor den nærmest går lige op og ned. Kun ærmerne sætter fokus på den feminine detalje i form af en flæsekant. Samt v-udskæringen, der understrege og fremhæver det kvindelige frontstykke. Bryd evt. v-udskæringen med flotte halskæder - dette gør noget fint ved stylingen - særligt hvis du skal en tur i byen med veninderne.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/140/3-sorte-kjoler-greymatter-festkjoler.jpg
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/140/den-lille-sorte-kjole-greymatter-vila-vidavis.jpg

Den lille sorte kjole har vi også valgt i denne udgave fra Vila, igen til 249,95 kr. Den populære kjole fra Vila hedder VIDAVIS, og det må siges at være mærkets hidtil bedst solgte kjole. Den lækre tynde mesh kvalitet og de feminine flæser, har det helt rigtige trendy udtryk, der samler kjolen og skaber et brugbart design, der nemt kan styles op og ned. En ægte to-go-kjole, uanset om du er på job eller til fest. Kjolen her er den spritnye udgave i kort. Kjolen findes også i et længere design.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/140/1-sorte-kjoler-festkjoler.jpg

Smykker er blevet en fast del af vores sortiment her på Grey Matter, og vi elsker at style looks - lige fra sko til smykker. Er du vild med flotte smykker, så kombiner både store og enkle halskæder.Den flotte sorte mesh kjole fra Vila har de lækreste ærmer, der sidder til, og har det let transperante look, der letter udtrykket og gør kjolen super cool på den helt rigtige måde.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/140/2-vidavis-sort-kjole-greymatter.jpg

Vidavis kjolen fra Vila, her i den nye korte model, holdt i den klassiske sorte farve. De lange ærmer gør kjolen meget anvendelig nu, og den kan nemt bruges med leggings, strømpebukser eller coatede bukser indenunder.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/140/3-greymatter-vidavis-dress.jpg

Her på Grey Matter er vi vilde med de sorte kjoler. Disse to Vila kjoler er super fine, særligt til prisen. Hvis du ikke kender den gode mesh kvalitet fra Vila, så kan du godt gå på opdagelse, kvaliteten findes nemlig både som nederdel i mellemlang (og den kommer også i kort til foråret . . . jubii) som midy kjole med lange ærmer, som midy kjole med korte ærmer (igen til foråret) og i denne nye korte model. Kjolerne findes også i et utal af farver og der kommer nye prints til foråret . . . // Lærke

Basic