greymatterBlog

T-shirt til damer - Sådan styler vi den populære eagle tee

13-09-2021

Her på onlineshoppen er vi fan af cool t-shirts. Derfor har vi i samarbejde med modemærket Vila designet denne cool G//M eagle tee. Designet er tegnet af en spansk kunstner, hvor de to rå ørne pyntes med vintage inspirerede roser i nedtonede røde nuancer. T-shirten kan styles på flere måder, og i denne stylingsession har jeg valgt at fokusere på det rå og casual udtryk, ved at mikse t-shirten med et par lyse sweat pants og en lækker skjortejakke.

https://img.greymatter.dk/blogs/215/60a7a89b038f9.jpg

T-shirt med print - Sådan styler vi t-shirts til damer

De lyse sweat pants fanger flot logoet i printet, og jeg er vild med det casual outfit, der fremstår når dette kombineres. T-shirten har en lækker washed kvalitet, hvilket tilfører den et råt touch. Du finder et stort udvalg af t-shirts med print her på vores onlineshop.

https://img.greymatter.dk/blogs/215/60a7a89b57364.jpg
https://img.greymatter.dk/blogs/215/60a7a89b7cbe1.jpg

En lækker basis t-shirt med et råt motiv, er et absolut musthave til vores shop. De kan trække mange outfits i en rå retning, omend det drejer sig om en feminin nederdel, en klassisk suit pant eller som her, en casual sweat pants.

https://img.greymatter.dk/blogs/215/60a7a89ba2bd6.jpg

Er du vild med looket, så kan du finde alle styles her på shoppen. Vi håber du kunne finde inspiration til, hvordan du kan style dit outfit.

// Lærke

Få Looket

Skriv dig op
Jogging bukser til damer i lys farve
Skriv dig op
Eagle tee i vintage stil til damer
Skriv dig op
Skjorte jakke til damer i flot beige farve
Skriv dig op
Big Golden Plated Necklace
Pure by Nat
389,95 kr.
EfterårForårT-shirtsPrintOverdelHverdag