greymatterBlog

T-shirt med print - Style din t-shirt med en army jakke

06-05-2021

Har du set de populære t-shirts med print? Her hos Grey Matter er vi vilde med t-shirts og særligt de cool printede t-shirts. Hos os kan du shoppe t-shirts med print fra kendte modemærker som Vila og Only. Kig med herunder og få outfit inspiration til, hvordan den rå t-shirt kan styles til hverdag.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/209/607e911fabbb6.jpg

I dette outfit har vi valgt vores eagle t-shirt fra VILA, som fåes til 149,95 kr. her på shoppen. Jeg har stylet den med sorte suit pants, der er med til at gøre looket simpelt og minimalistisk. Buksen er fra Only og er de såkaldte flared bukser, som virkelig er kommet frem i modebilledet.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/209/607e91201d4b0.jpg

T-shirts til kvinder - Se vores Vila t-shirt med print

Printet på t-shirten tilfører kant til outfittet - og med et bælte som accessorie, kan du nemt skabe et fuldendt sæt med udgangspunkt i basis styles. Et par suit pants som disse og en printet t-shirt, er for mig musthaves til garderoben. Du kan shoppe i et stort udvalg af både basis t-shirts og t-shirts med print her på shoppen - måske du også finder en favorit, der passer dig og din stil?

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/209/607e9d48ca9cf.jpg

Et enkelt, men lækkert og behageligt sæt til hverdag! Jeg har stylet vores populære army jakke til, der er perfekt som overgangsjakke. Sæt også et par sneakers til, der gør looket mere afslappet.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/209/607e9120641fd.jpg

 Jeg håber du kan finde inspiration til, hvordan de printede t-shirts nemt kan styles med basis items, som du har i garderoben i forvejen. T-shirten kan også styles med et par denim jeans eller shorts - det ville gøre looket mere casual.

// Laura

Få Looket

Skriv dig op
Eagle t-shirt til damer fra Vila
Skriv dig op
Army jakke til damer
Grey Matter Selection
499,95 kr.
15%
Sorte bukser til damer med vidde i benene
ONLY
299,95 kr.254,00 kr.
Skriv dig op
Sort damebælte med guld spænde
T-shirtsEfterårForårPrintOverdel