g r e y m a t t e r B l o g

T-shirt kjoler fra ONLY og PIECES - Behagelige hverdagskjoler

10-08-2021

Vi opdaterer løbende shoppen med vores bud på de fedeste trends for sæsonen. Denne sæson finder du trendy t-shirt kjoler fra kendte mærker som ONLY og Pieces. En modetrend, der både er comfy og cool! Læs med herunder og se et udvalg af vores t-shirt kjoler - jeg håber du kan finde inspiration i vores looks.

t-shirt kjole only.jpg

Min yndlingskjole er denne t-shirt kjole fra Only til 199,95 kr. Kjolen er i 100% bomuld og har en washed kvalitet, der gør materialet ekstra lækkert og blødt at have på. Designet er enkelt, hvilket jeg er vild med!

lang t-shirt kjole.jpg

Lang t-shirt kjole - Kjole med slids fra Only

Kjolen falder flot, da den er let i kvaliteten. Slidserne i siden giver designet en lethed og en god bevægelighed i kjolen. Jeg har stylet Only kjolen med mine hvide sneakers for at holde looket enkelt til hverdag. Tilføj også lidt smykker eller en lækker taske, der kan fuldende din styling.

kjole med slids.jpg

Er vejret køligt, så kan kjolen nemt styles med en jakke over. Her har jeg valgt en sort læderjakke, der giver et råt udtryk. Mikset mellem casual og råt kan nemt fremhæves, hvis du styler din kjole med en jakke som denne. Jakken er i imiteret skind og kan findes på shoppen til 399,95 kr.

outfit inspiration kjoler.jpg

LOOK #2 - Style din t-shirt kjole med cykelshorts

På shoppen har vi også denne Pieces kjole - en simpel t-shirt kjole i bomuld og med opsmøg på ærmet. Kjolen er online i to farver til 149,95 kr. Her har vi sat fokus på et sporty look ved at sætte cykelshorts under og style med sporty sneakers.

pieces kjole.jpg

Cykelshorts er for alvor kommet frem i modebilledet denne sæson! Her hos Grey Matter elsker vi den sporty trend, der nemt kan styles til hverdag. For at pifte den hvide kjole op, har vi valgt et par leopard shorts, der skaber blikfang. Er du ikke til print, kan du også sætte en simpel sort indershorts under - det giver samme cool look!

leopard cykelshorts vila.jpg Jeg håber du kan finde inspiration til, hvordan de flotte t-shirt kjoler både kan styles råt og sporty. Til efteråret kan kjolerne også styles med et par mønstrede strømpebukser under - f.eks. vores nye lækre logo tights!

// Laura

Få Looket

Skriv dig op
Lang t-shirt kjole til damer
Sorte bikerjakker til damer i rå stil
VILA
399,95 DKK
Skriv dig op
Hvid lang t-shirt kjole til damer
Pieces
149,95 DKK
Skriv dig op
Shorts til under kjoler i leopardprint
Skriv dig op
Sorte strømpebukser med logo til damer
ONLY
119,95 DKK
Skriv dig op
T-shirt kjole i smuk farve
Pieces
149,95 DKK
EfterårForårSommerHverdagBasic