greymatterBlog

Sweat sæt - Joggingtøj til damer

12-05-2021

De seneste sæsoner er modekollektionerne gået i en casual retning og det er ingen undtagelse denne sæson, hvor kollektionen afspejler den helt store modetrend - nemlig sweat sæt! Her på shoppen elsker vi det casual udtryk, som du får med et sweat sæt. I dag har vi stylet et comfy og simpelt look med vores sweat fra Only.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/212/60993cd3cfa8e.jpg

Modetrends 2021 - Sweat pants og sweatshirt

Er sweat sæt nyt for dig, så kan du f.eks. vælge et gråt sæt til en start. De grå sweat pants er simple, og vil til hver en tid kunne findes frem til hverdag. Også den grå hoodie er nem at tilføje til garderoben, hvor den kan styles med den matchende sweat buks - men også sagtens kan mikses til et par denim jeans eller en sporty legging.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/212/60993cd40a029.jpg

Sweat sæt - Sådan styler vi joggingtøj

Joggingtøj er ikke længere forbeholdt weekenden. Nu ser vi det overalt i modebilledet, stylet med et trendy touch! Jeg har stylet mit sweat suit med fokus på et casual look, og har derfor smidt en lækker skjortejakke udover. Den beige jakke er fra Vila og fåes til 449,95 kr. Skjortejakker er ligeledes blevet en modetrend - og vi har nu fået denne trendy Vila jakke, der fungerer perfekt som overgangsjakke.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/212/60993cd4359b6.jpg

Jeg elsker de milde farver, som her spiller godt sammen, når du styler en lys jakke over det grå sweat sæt. Med et par sneakers til, får looket også et sporty touch. Vi er særligt glade for hvide sneakers - og bruger ofte disse i vores styling.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/212/609bca7a260c4.jpg

Comfy og casual - en nem styling til hverdag eller til de afslappede weekender!

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/212/60993cd458c4c.jpg

 Er du på udkig efter et lækkert sweat sæt? Jeg kan varmt anbefale dig dette sæt, som også er at finde i beige her på shoppen. Jeg er vild med sweat kollektionen fra Only, hvor pasformen er helt perfekt og komforten er skøn og behagelig.

Tak fordi du læste med. // Laura

Få Looket

Skriv dig op
Onlfeel Light Grey Sweat Hoodie
Skriv dig op
Onlfeel Light Grey Sweat Pants
Skriv dig op
Skjorte jakke til damer i flot beige farve
BasicSweatOverdelUnderdelForårEfterårHverdag