greymatterBlog

SUMMER LOOK I BLONDE OG PRINT

02-07-2019
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/127/neo-noir-silja-nederdel-skirt-gm1.jpg

FEMININT SOMMER LOOK TIL FERIEN

Masser af sommernyheder lander på shoppen dagligt. Vi styler på livet løs, og håber på, at du kan finde inspiration i vores kollektioner og stil sammensætninger. Jeg har været en tur i Göteborg, hvor vi har taget billeder af dette smukke sommer outfit, der består af en feminin blondetop, mikset med en printet nederdel fra Neo Noir og hvide sporty sneaks fra Nike.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/127/greymatter-fashion-blondebluser-silja-skirt.jpg

For at gøre sættet casualt, er det en god ide at mikse med noget, der bryder det feminine udtryk - her benytter jeg de hvide Nike sneaks - der understreger et sporty touch, til det ellers feminine look. Sneaks og fine kjoler (eller sæt) er helt klart et go her i 2019, hvor selv Kronprinsesse Mary spottes i cool sneaks til meget fine kjoler. Er du ikke til den sporty kant, så miks sættet med en fin sandal eller en let støvlet.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/127/greymatter-fashion-bluser-hvide-greymatter.jpg

Blonder . . . de er både klædelige og feminine. Jeg har en kæmpe svaghed for blonde bluser og toppe - der efterhånden har været en del af modebilledet sæson efter sæson. Denne hvide blonde top er helt unik, med blondeflæser og elegante afslutninger både ved halsudskæring og forneden. Elsker de flotte detaljer! Foran er der foér i toppen, så den ikke er gennemsigtig.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/127/grey-matter-fashion-bluser-hvid-neo-noir-silja-skirt.jpg

Toppen bagpå er gennemsigtig, hvilket jeg virkelig synes er smukt. Ønsker du ikke at den er gennemsigtig, kan du nemt mikse en hvid top indenunder. Blondetoppen er god til både bukser og nederdele.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/127/greymatter-fashion-blondebluse-gm1.jpg

Neo Noir er et af mine danske yndlingsmærker. Elsker deres styles, fordi både pasform og design er fantastisk! Nederdelen her er skøn at have på, boede i den på næsten hele min ferie, hvor jeg stylede den om aftenen med denne blondetop, og ellers med en sweatshirt og t-shirts. Om dagen med sneaks til, om aftenen med en finere sko.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/127/silja-nederdel-med-print-grey-matter.jpg

Printet i grønlige og lyseblå farvetoner er skønt! Det er både friskt og samtidig utrolig feminint. Den feminine coral farve skaber dybde i printet, hvilket igen viser at der er tænkt både over design og print.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/127/inspiration-billede-goteborg.jpg

I den smukke Botaniske Have i Göteborg - der helt klart er et besøg værd - fandt jeg dette smukke gitter, og vidste med det samme, at blondetoppen skulle fotograferes her! Sjovt hvordan man kan finde inspiration i byerne - og se mønsteret på toppen matche til et gelænder. LILJE NEDERDEL FRA NEO NOIRDetaljerne på nederdelen er så fine! Lilje nederdelen fra Neo Noir kan noget ganske særligt.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/127/greymatter-fashion-silja-nederdele.jpg

Prøv at se hvordan nederdelen er syet, hvordan a-formens facon opstår ved at der er syet et ekstra stof ind i nederdelen, ejjj... synes det er en fantastisk detalje. Samtidig er der fóer i nederdelen, hvilket igen gør den lige til at hoppe i.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/127/nederdel-print-skirt-neo-noir.jpg

Striberne i printet træder smukt frem, og er igen en anderledes og smuk idé fra designerens side.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/127/silja-nederdel-neo-noir-skirts.jpg

Bagfra har nederdelen det perfekte fald, og den er egentlig ikke så kort, som jeg først troede, da jeg så den første gang. Synes nederdelen har en perfekt længde. TIP! Husk at du altid kan mikse de gode hvide cykelshorts fra Vila indenunder, hvis du ikke føler det behagligt, at gå rundt kun med trusser under.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/127/greymatter-fashion-blondebluser-gm1.jpg

Elastikken i taljen bagpå, gør nederdelen dejlig og behagelig at have på. Komforten i tøjet hos Neo Noir er fantastisk.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/127/neo-noir-silja-nederdel-med-print.jpg

Der er så smukt i det store Orangeri i Göteborgs Botaniske Have. Jeg kunne stå og kigge udover palmerne i flere timer . . . Der er små borde bagved hvor jeg står - her kan man sidde og nyde en kop kaffe eller en sodavand. Du sidder helt oppe i trætoppene, og har en smuk udsigt. Resten af haven er også yderst smuk, hvor særligt roserne er store, smukke og velduftende. Et sted jeg helt sikkert vil besøge igen - og kun ca. 3 timer fra København i bil . . .

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/127/greymatter-blondebluse-nederdel-neo-noir.jpg

Mit fine ferielook fra Göteborg, og selvfølgelig med et net fra GREY//MATTER i hånden. Elsker vores net, og bruger dem hele tiden, både til sportstøj, shopping, indkøb, strand m.m. Jeg håber, at du kunne finde lidt inspiration i denne artkel. Har du noget meget feminint tøj, så miks med en sporty sneaks for at nedtone og gøre looket perfekt til hverdagen. Vil du bevare det fine udtryk, så miks med en sandal. Vil du have et råt look, miks med en bikerjakke og støvler . . . Mulighederne er uendelige. // Lærke

Blonder