g r e y m a t t e r B l o g

STYLING TIP - BRUG DINE SHORTS OM VINTEREN

25-10-2017

greymatter_blondeshorts_hosbjerg_shorts_cain_croc_jakke.jpg

BLONDESHORTS, STRIKBLUSE OG SKINDJAKKE


Når vejret bliver køligt, kan du stadigvæk bruge dine shorts eller nederdele. Det handler om at kombinere materialerne, og fange de rigtige detaljer, for at få dine shorts til at se lækre efterårsagtige ud. Alt du behøver er et par strømpebukser og en lækker støvle - dette sætter rammerne for looket. Leg med materialer som strik, skind og blonder . . .

greymatter_blondeshorts_hosbjerg_laces.jpg

Sorte blondeshorts Sort er altid klædeligt og elegant. For at lysne looket op, har vi mikset de sorte blondeshorts med en grå strikbluse. Når der kommer en lys farvetone på tøjet, fremstår strukturen i materialet meget tydeligere. Den rå skindjakke står i flot kontrast til de sorte blondeshorts. RÅ VS FEMININ . . .

greymatter_blondeshorts_shorts_gm4.jpg

Ruskindsstøvler fra Apair Et par lækre støvler sætter prikken over iét på ethvert efterårslook. Vi er stor fan af Apairs lækre kvalitetsstøvler. For at samle looket, har vi valgt at mikse sættet med en mørkegrå ruskindsstøvle. Strukturen i støvlen er super fin og giver kant til stylingen. TIP: Kombiner shorts og støvler . . .

greymatter_notebook_blondeshorts_hosbjerg_blossom_shorts.jpg greymatter_fashion-blondeshorts_gm5.jpg greymatter_fashion_blondeshorts_laces_hosbjerg.jpg greymatter_notebook_blondeshorts_hosbjerg_gm4.jpg greymatter_notebook_blondeshorts_hosbjerg_gm3.jpg notebook_blondeshorts_gm4.jpg notebook_hosbjerg_blondeshorts_sorte_shorts.jpg hosbjerg_blondeshorts_croc_skindjakke_gm3.jpg

Vi håber, at du er blevet lidt klogere på, hvordan du kan bruge dine sommerstyles ind i efteråret og vinteren . . . Det vigtigste tip er at have fokus på materialerne. Mix dem på kryds og tværs for at understrege efterårslooket. // Susanne og Lærke

Shorts