greymatterBlog

Strømpebukser med mønster - Se den helt store modetrend

01-01-2022

Har du også lagt mærke til den helt store trend? De populære strømpebukser med mønster stormer frem i modebilledet. Nu er det blevet endnu nemmere at style efterårslooket med en strømpebuks, der kan give kant og gøre dit outfit mere spændende. Vores sorte tight har en denier på 20, hvilket gør den har et let udtryk, trods den er sort. Mønsteret har vi designet i samarbejde med modemærket Only.

https://img.greymatter.dk/blogs/220/60b62f0b5e70d.jpg

Vores sorte strømpebuks med mønster står til 119,95 kr. og findes kun hos Grey Matter Fashion - det er en limited edition udgave.

https://img.greymatter.dk/blogs/220/60b62f0bcd6ce.jpg

Den sorte strømpebuks kan styles med støvler, heels, sneakers og støvletter. For et råt hverdagslook, styler jeg den med en cool støvle. Til hverdag bruger vi også de sorte tights under denim kjoler, strikkjoler og skjortekjoler - strømpebukser med mønster er et lækkert alternativ til den klassiske sorte strømpebuks.

https://img.greymatter.dk/blogs/220/60b62f0bf273e.jpg

Nylonstrømper mønster - Nylon strømpebukser til kjoler

Vores sorte tights er perfekte under alle de flotte festkjoler. Her styler vi strømpebukserne under en simpel sort kjole, hvilket giver kjolen lidt ekstra detalje. Med et par strømpebukser med mønster kan du nemt pifte dit look op, hvis du skal til fest eller anden finere anledning. Trenden er for alvor kommet frem i modebilledet og fortsætter de kommende sæsoner!

https://img.greymatter.dk/blogs/220/60b62f0c2c7ad.jpg
https://img.greymatter.dk/blogs/220/60b62f0c553b4.jpg

 Vi håber du fandt inspiration i denne stylingsession, hvor vi styler vores nye limited edtion tights til to forskellige looks. Strømpebukserne har allerede fået en fast plads i vores garderobe, hvor vi bruger dem flittigt til hverdag og fest. Du finder dem online på shoppen til 119,95 kr.

Få Looket

Skriv dig op
Sorte strømpebukser med logo til damer
ONLY
119,95 kr.
Skriv dig op
T-shirt kjole fra Grey Matter Fashion
Sorte bikerjakker til damer i rå stil
VILA
399,95 kr.
FestHverdagVinterForårEfterårUnderdel