greymatterBlog

STRIK OG NEDERDEL - PERFEKT TIL SENSOMMEREN

31-08-2017
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/20/greymatter_notebook_etc.etc._sort_nederdel.jpg

SORT NEDERDEL

Lækre stikbluser og sweatre er super skønne, også i kombination med nederdele. Brug dine nederdele ind i efteråret, og miks med store strikbluser og rå støvler. Senere på sæsonen kan du mikse med en tæt strømpebuks og et stort tørklæde. De rå bikerstøvler understreger looket, og fuldender stylingen.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/20/greymatter_nederdel_etc.etc_hosbjerg_strik_dallie.jpg

Sort nederdel klik her // Taske klik her // Støvler fra Apair klik her LYSERØD NEDERDEL MED SKIRT Denne sorte flæsenederdel er yderst fin, og har en rigtig god længde - også når vi bevæger os længere ind i sæsonen. Ved at lege med stylingmetoden lag-på-lag får din garderobe længere holdbarhed.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/20/greymatter_dallie_cashmere_hosbjerg_gm2.jpg

Lyserød og lysegrå i kombination er to farver, der harmonerer og skaber et feminint og smukt look. Miks med bikerstøvler, hvis du ønsker at tilføre et råt touch.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/20/greymatter_fashion_lyseroed_nederdel_gm1.jpg
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/20/greymatter_fashion_nederdel_lyseroed_gm1.jpg
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/20/greymatter_fashion_nederdele_lyseroed_gm2.jpg

Når de fine detaljer gør forskellen. Den lille sølvkæde i siden på nederdelen, går op og fanger den lysegrå strikbluse, og forener looket smukt.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/20/greymatter_lyseroed_nederdel_skirt.jpg

Miks de lette materialer med kraftige strikbluser.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/20/notebook_brug_din_nederdel_med_strik.jpg

CHILI SKIRT FRA ETC.ETC. Gråt i gråt - på den lækre måde . . . Vi er fan af grå, i alle nuancer. Miks dine grå styles. Grå behøver bestemt ikke at være kedeligt. Det handler om at mikse materialerne og fremhæve detaljerne. Med de grå farver, kan du nemmere se strukturen i materialerne og derved skabes dybde til dit look.

RÅ STØVLER FRA APAIR Grå og guld - varm og kold - her i smuk kontrast.De rå bikerstøvler fra Apair er super skønne at have på, og skaftlængden klæder benet og er yderst flot til nederdele.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/20/notebook_apair_bikerboots_a-pair_sko.jpg

Rå bikerstøvler fra Apair klik her TIP! Lad være med at gem dine nederdele væk, brug dem ind i efteråret ved at lege med lag-på-lag metoden. Du forlænger din garderobe og samtidig viser du overskud i din styling - ved at mikse materialer og sørge for at skabe harmoni mellem farverne.// Susanne og Lærke