greymatterBlog

Strik med knapper - Sådan styler vi strik til hverdag

20-01-2021

Denne sæson vil du særligt kunne spotte strik og bluser med flotte knapper, når du kigger på modebilledet. Jeg er vild med denne nye trend, som nemt kan tilføjes til hverdagsgarderoben. I dag sætter jeg fokus på den lækre Vila strik med flotte knapper langs skuldrene - og deler herunder mit bud på et simpelt, men cool look til hverdag.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/192/60082b521dab0.jpg

Strikblusen ligger til 299,95 kr. og er den perfekte hverdagsbluse til dig, der er glad for det simple look, hvor små detaljer fuldender designet. Blusen har en let melering i sig og får sit trendy design fra de tre knapper, der sidder langs begge skuldre. Blusen er skøn og behagelig at have på - og kan nemt mikses til både bukser, jeans og nederdele.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/192/60082b524c0a8.jpg

Den sorte Neo Noir suit pant er blevet en favorit hos mig - en klassisk buks med skøn pasform og behagelig komfort. Buksen har elastik i liningen bagpå og har ellers de flotte vidde bukseben. Stylet med den lyse strikbluse, sætter jeg her fokus på et simpelt outfit og lader detaljerne få fokus. Basis styles som denne strikbluse og buks, kan nemt fuldendes med et par sneakers og lidt accessories.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/192/60082b5277fbd.jpg

 En nem måde at fuldende dit look på, er smykker! Jeg elsker guldsmykker og har her mikset to af vores smukke halskæder. Panzerhalskæden i kombination med lænkekæden og ferksvandsperlen, skaber det perfekte miks af råt og feminint. Du finder begge halskæder på shoppen - måske du også vil pifte dit look op med lækre smykker?

// Laura

Få Looket

Skriv dig op
Lækker strik med knapper fra Vila
Skriv dig op
Perlekæde med lænke
Pure by Nat
499,95 kr.
Skriv dig op
Panzer halskæde til damer i guld fra Pure By Nat
Pure by Nat
449,95 kr.
Skriv dig op
Heather Black Pants
Neo Noir
499,00 kr.
BasicForårEfterårVinterOverdelUnderdel