greymatterBlog

Sorte leggings er et musthave i basis garderoben

21-12-2019
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/144/sorte-leggings-med-foer-kelsey-bluse-neo-noir.jpg

 DE BEHAGELIGE SORTE LEGGINGS

Siden day one har vi altid været fan af leggings. Leggings er dejlig nemme lige at hoppe i, og mange af dem vi har på shoppen, har en behagelig overflade indvendigt - der luner her i den kolde tid. De sorte leggings er meget alsidige, og de kan kombineres med strikbluser, skjorter, tunikaer og korte kjoler. Her på Grey Matter bruger vi ofte de sorte leggings, som en del af vores stylinger. Hver sæson udvidder vi shoppen med nye sorte leggings, da efterspørgslen er kæmpe stor. Det er ikke altid nemt at finde de helt rigtige sorte leggings - og vi prøver mange - men kun de bedste og mest behagelige får en plads på shoppen.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/144/leggings-sorte-soft-greymatter.jpg

Denne sorte legging er dejlig kraftig i kvaliteten, hvilket er skønt her i de kolde måneder, hvor man ofte mangler bukser, der er lidt varme i det. Udover at de er bløde indvendigt, har de den trendy blanke overflade, der minder om skind! Dette gør denne legging rå, og derfor er den meget cool at mikse med f.eks. en silkeskjorte eller en feminin blazerjakke, netop for at spille på kontrasterne.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/144/greymatter-leggings-sorte-warm-bukser.jpg

Den behagelige elastik i taljen gør den sorte legging meget behagelig at have på. Den lille lurex detalje i elastikkanten tilfører kant til designet, og dette er en lækker lille detalje.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/144/leggings-sorte-med-stretch.jpg

Da denne legging er forholdsvis kraftig i kvalieten, kan den sagtens bruges som en buks, hvis du ønsker dette. Du vil her på shoppen støde på mange outfits, som vi har stylet med sorte leggings, fordi vi er vilde med udtrykket. Særligt leggings, der har en coated overflade, som minder om skind, tilfører ethvert look et råt touch, og netop den rå kant elsker vi her på shoppen. // Lærke

BasicLeggings