g r e y m a t t e r B l o g

Sommertøj - Se det smukke modetøj fra Only

02-06-2021

Er du vild med flotte print og fine detaljer? Netop dette finder du på vores populære Nova kjole og nederdel fra Only. Vi har fyldt shoppen med det smukkeste sommertøj og giver herunder styling inspiration til den skønne sommerkollektion fra Only.

only_nederdel_og_kjole.jpg

Her på shoppen elsker vi styles, der kan findes frem til flere anledninger. Dette har Only tænkt ind i sommerkollektionen, som nemt kan styles op og ned til flere anledninger. Vi har her stylet kjolen og nederdelen til hverdag - find dine yndlingssmykker frem og giv stylingen et casual touch med sneakers. Skal du til sommerfest, så kan både kjole og nederdel også styles med en høj hæl eller sandaler. Sæt f.eks. en lys blondetop til nederdelen for et festligt look.

sommer_toej_til_damer.jpg

Sommertøj - Skøn hverdagskjole med print

Den smukke blomsterkjole ligger til 229,95 kr og er skøn som hverdagskjole til dig, der elsker kjoler. Vi er vilde med den blå farve, der prydes af lyse blomster i rosa, lilla og creme - det skaber en smuk kontrast og giver et friskt pust til kjolen. Med sidelommer og et bindebånd i taljen, får kjolen en skøn figur.

only_kjole_med_print.jpg

Kjolen får et unikt design med den smukke åbne detalje på ryggen. Mangler du en sommerkjole til garderoben, så kan vi varmt anbefale dig denne Only kjole. Kjolen kan nemt styles med et par sneakers eller en flad sandal.

only_kjole_print_blue.jpg

Flæse nederdele - Sommer nederdel fra Only

De fine flæse nederdele kan spottes overalt i modebilledet, og vi har nu fået denne smock nederdel i det skønne blomsterprint. Nederdelens detaljer er kombineret på elegant vis med flæser og et smukt farvemiks. Vi har stylet nederdelen med en hvid t-shirt og et par sporty sneaks til hverdag. Du finder nederdelen på shoppen til 229,95 kr.

flaese_nederdel_only.jpg

Frisk din sommergarderobe op med en blomster kjole eller en trendy smock nederdel. Både kjole og nederdel kan nemt styles op og ned - og dermed findes frem til hverdag såvel som en sommerfest eller anden festlig anledning.

Få Looket

Skriv dig op
Blomsterprint nederdel fra Only
Skriv dig op
Hvid basis T-shirt til damer
ONLY
79,95 DKK
SommerNederdelePrint