greymatterBlog

Sommerkjoler 2021 - Se kjole trenden til sommer

15-04-2021

Mangler du en lækker sommerkjole? Hos Grey Matter finder du altid et stort udvalg af sommerkjoler. I år har jeg i samarbejde med Only designet denne skønne og behagelige ribkjole. Kjolen har fokus på komfort og enkelthed, dog med feminine detaljer. Jeg er virkelig en sneakers pige (ikke dem man spiser) men kondiskoen ;) Og jeg er fan af det sporty udtryk. Derfor skulle designet være nemt at mikse med en sneaks. Kvaliteten skulle være med stretch og ultra behagelig at have på. Ærmet skulle dække det øverste af armen, og kjolen skulle gå til lige over knæet.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/201/6071bea709d49.jpg

Dette blev resultatet - og jeg er så tilfreds! Kjolen er enkel og samtidig har den de fine detaljer, som jeg elsker. Det er en god og nem hverdagskjole, da den ikke kræver særlig meget styling. Kan du lide de små detaljer, så tilsæt en halskæde og nogle armbånd. Kjolen fik jeg specialtlavet i tre flotte farver: Beige - Peach Melba - Sort.

Den trendy beige kjole Den beige farve er kommet for at blive. Har du instagram, ved du det allerede! Farven går igen hos samtlige instagrammere og bloggere. Jeg er selv rigtig glad for den beige farve, og synes den både er klædelig og elegant.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/201/6071bea77bc10.jpg

Den klassiske sorte kjole Sort er altid en vinder! Har du mindre børn, ved du godt hvorfor! Stort set intet snavs kan ses på sort. Igen fremstår kjolen skøn, og ribben i materialet skaber et flot spil.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/201/6071bea7a5609.jpg

Sommerkjolen 2021 Her er de tre farver præsenteret: PEACH - BEIGE - SORT. Hvilken farve er din favorit? Jeg kunne ikke vælge, så alle tre hænger i mit skab ;)

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/201/6071bea7d139e.jpg

Den fersken farvede sommerkjole Wow en farve. Den kalder bare på sommer og sol. Jeg er vild med at farven ikke er skrigende, og derfor er den nem at style. Komforten i designet gør alverden til forskel, særlig på en varm sommerdag. Er du glad for at cykle, så style kjolen med vores cykelshorts - så undgår du udfordringerne når kjolen blæser op i vinden.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/201/6071bea80a997.jpg

Jeg håber at du kunne finde inspiration til sommergarderoben. Jeg kan ihvertfald anbefale denne skønne og nemme sommerkjole, ligemeget hvilken farve du går med.

// Lærke

Få Looket

Skriv dig op
Beigefarvet rib kjole med rund hals
Skriv dig op
Sort ribkjole med flæser og comfy pasform
Skriv dig op
Fersken farvet kjole i ribmateriale
Skriv dig op
Onllove Life Humus Shorts
Skriv dig op
Sorte Cykel Shorts med blonde til damer
VILA
159,95 kr.
Skriv dig op
Big Golden Plated Necklace
Pure by Nat
389,95 kr.
Sommer