g r e y m a t t e r B l o g

SNEAKS OG PRIKKER - GØR DIN FEMININE KJOLE CASUAL

07-07-2019

mari-kjole-greymatter-fashion.jpg

DEN SMUKKE MARI KJOLE FRA NEO NOIR


Vi har en stor svaghed for kjoler, og denne kjole fra Neo Noir med prikker, må siges at være endnu en lækker nyhed på shoppen. Kjolen har en lækker farve, der har et eksklusivt touch over sig, hvor de små grafiske prikker er tilfældigt placeret. Sådan en slå-om kjole som denne har et fint udtryk - og den er jo smuk med høje høle eller en pump. Men en kjole som denne har altså flere stylemuligheder, og bl.a. en hvid sneaks fungerer rigtig godt, hvis du ønsker at trække kjolen i den casual retning.

neo-noir-fest-kjole-mari-prikket-kjoler.jpg

De hvide sneaks er fra Nike, og det sporty casual udtryk kommer virkelig frem. Modelnavnet på skoen er Nike Air Force 1 07 Trainers. Prikker . . . Det begynder foralvor at komme igen. Og de tager sig simpelthen så flot ud på denne kjole . . .

greymatter-fashion-neo-noir-mari-kjole.jpg

Slå-om kjoler har to rigtig lækre detaljer, nemlig at der opstår en feminin v-udskæring, og at taljen fremhæves flot. Samtidig vil der også fremkomme en slids i kjole foran, der igen understreger designet.

greymatter-fashion-mari-kjole-dots.jpg

Materialet her har en smule struktur i sig.

mari-kjole-neo-noir-dress.jpg greymatter-mari-prikket-kjole-neo-noir.jpg

Kjolens længde er virkelig god, da den går til midt på læggen.

mari-kjole-dots-greymatter.jpg

Vi har sat en af de trendy ankelkæder til looket, for at fremhæve en rå feminin kant.

greymatter-fashion-kjole-mari.jpg

KJOLE FRA NEO NOIR 599,- // ANKELKÆDE 249,-

greymatter-mari-prikket-kjole-fra-Neo-Noir-nike-sneaks.jpg

Prøv at leg med dine fine kjoler, og se hvordan de vil tage sig ud med en hvid sneaks. Vi synes ihvertfald at looket bliver mere casualt og sporty. Ønsker du at se kjolen med en fin sko til, så klik her // Susanne og Lærke