greymatterBlog

Slå-om bluse - Sådan styler vi den trendy wrap cardigan

18-04-2021

Har du også spottet de flotte slå-om bluser? Her hos Grey Matter er vi vilde med cardigans og heriblandt denne smukke slå-om cardigan fra Vila. Cardiganen ligger til 299,95 kr. og er i en skøn kvalitet, der er meget behagelig at have på. Kig med herunder og se vores bud på, hvordan du kan style den trendy wrap cardigan.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/200/60701af10b477.jpg

Cardiganen er i en lækker sandfarve, der har et mildt udtryk - men outfittet får samtidig en flot kontrast, når den lyse cardigan styles til et par sorte bukser som her. Pasformen er lige, som den skal være på en wrap cardigan - taljen fremhæves nemlig af den fine slå-om effekt. Som en fin afslutning på designet, bindes den i siden med et elegant bindebånd og dertil har cardiganen et let pufærme.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/200/60701af153044.jpg

Cardigans til kvinder - Outfit inspiration til slå-om bluser

Til hverdag elsker jeg det simple og minimalistiske look - derfor har jeg stylet cardiganen helt enkelt med sorte bukser og en tank top under. Denne buks har en coated overflade og masser af stretch! Du finder de coatede bukser her på shoppen til bare 279,95 kr. Jeg har stylet sættet med et par bikerstøvler, for at give looket et råt touch - og ellers mikset lidt accesories til i form af en panzer halskæde og en skuldertaske.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/200/60701af1a059c.jpg

Med en slå-om bluse i klædeskabet, kan du nemt style et lækkert hverdagssæt. Brug cardiganen med både toppe, t-shirts eller en skjorte under - mulighederne er mange! I foråret og sommeren vil cardiganen også tage sig flot ud med et par denim shorts eller lyse suit pants for enten at fremhæve et casual eller feminint look.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/200/60701af1c43fe.jpg

Jeg håber du fandt inspiration til, hvordan den smukke wrap cardigan kan styles med få elementer og give et fuldendt look. Hop ind forbi vores store udvalg af cardigans til kvinder og se de mange flotte farver og designs.

Tak fordi du læste med! // Laura

Få Looket

Skriv dig op
Onlkenya Pelican Life Rib Tank Top
Skriv dig op
Slå-om bluse fra Vila i lys sand
Skriv dig op
Panzer halskæde til damer i guld fra Pure By Nat
Pure by Nat
449,95 kr.
BasicAmmetøjForårEfterårCardigansOverdel