greymatterBlog

Skjortekjoler - Se den fine Only skjortekjole

08-06-2021

Mangler du den perfekte sommerkjole? Vi har fyldt shoppen med lækre sommerkjoler og har bl.a. fået denne skønne skjortekjole fra Only. Her styler vi den casual til hverdag, hvor den er perfekt som hverdagskjole. Du finder kjolen til 299,95 kr. på shoppen.

https://img.greymatter.dk/blogs/218/60b5e94beadf7.jpg

En lækker stribet kjole, hvor designet er holdt simpelt med karakteristiske detaljer. Med knapper hele vejen ned samt et opsmøg på ærmet, får kjolen det klassiske skjorte look.

https://img.greymatter.dk/blogs/218/60b5e94c5db27.jpg

Sommerkjoler - Den klassiske Only skjortekjole

Vi elsker denne kjole, da den er flot i sig selv og ikke kræver en stor styling - den er derfor let at hoppe i, når man har travlt og skal ud af døren. Miks evt. et par sporty sneakers til, der understreger det casual outfit. Vi har stylet kjolen med hvide Nike Air Force sneakers, der har et sporty udtryk.

https://img.greymatter.dk/blogs/218/60b5e94c852d5.jpg

På de varme dage er denne kjole en favorit, da pasformen er løs og rummelig - en let og luftig sommerkjole er et musthave. På de kølige sommeraftener kan kjolen også nemt styles med en læderjakke eller strik over.

https://img.greymatter.dk/blogs/218/60b5e94cb18d0.jpg

Blå og hvide striber - en skøn kombination, der er tidsløs at have i klædeskabet. Denne Only kjole har en smule a-facon, hvilket fremhæver taljen og giver en fin figur i den ellers vidde pasform.

https://img.greymatter.dk/blogs/218/60b5e94cd7132.jpg

 Vi styler altid vores kjoler med cykelshorts under - her kan vi varmt anbefale disse hvide indershorts fra Only til 79,95 kr. De er i en lækker bomuldskvalitet og har dertil en masse stræk, der giver en god komfort. Vi håber du fandt inspiration til, hvordan de populære skjortekjoler nemt kan styles til hverdag med en sporty sneakers samt cykelshorts under.

Tak fordi du læste med!

Få Looket

SommerBasicAmmetøjForårKortHverdagKjoler