greymatterBlog

SHOWROOM - VI HAR HAFT BESØG AF AMALIE SZIGETHY OG JANNI REE

05-10-2018
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/105/janni-ree-forside-fruerne-toej-styling.jpg

Janni Ree (tv): Karmamia top // Neo Noir faux fur jacket // Imperial Basic Pants Amalie Szigethy (th): Linea tie top fra Neo Noir // Suitjakke fra Imperial // Cassie bukser fra Neo Noir GREY//MATTER SHOWROOM Vi har knoklet de sidste par måneder for at komme på plads i vores nye lokaler. Og nu kan vi åbne op for vores SHOWROOM! I den anledning fik vi besøg af Amalie Szigethy og Janni Ree, der udvalgte deres yndlingsstyles fra shoppen. Læs med her, og se det flotte tøj! AMALIE SZIGETHYS TRE LOOKS

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/105/blazerjakke-imperial-jacket-greymatter.jpg

Imperial jakkesæt: Suit jakke i army // Suit stripe pants i army NORDIC COOLNESS AMALIE SZIGETHY hoppede i vores yndlingssuit fra IMPERIAL, i den smukke nye army farve. Den lækre modefarve klædte Amalie så smukt, med hendes brune solbriller, og lækre Kenzo loafers, lignede Amalie hurtigt en million i dette jakkesæt! Den hvide top kommer også snart på shoppen, og lysner smukt op indenunder den mørkegrønne army farve. Bukserne er super lækre og behagelige at have på, og med de små læg foran, klædte de Amalie - som godt kunne lide det casual touch jakkesættet har. Tøj skal være lækkert - men også behageligt, jeg gider ikke noget, der strammer Og det kan vi kun sige Ja til, og derfor er jakkesættene fra Imperial fantastiske!

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/105/amalie-blazerjakke-imperial-army-green.jpg

// Suit jakke i army // CLASSIC COOL Amalie er også til det enkle og klassiske - og dette resulterede i dette smukke sæt, hvor den flotte Linea top i lys leoprint blev kombineret med den flotte Imperial blazerjakke. Som prikken over iét på outfittet, fandt Amalie de lækre sorte Cassie bukser fra Neo Noir. Super lækkert sæt!

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/105/imperial-jakkesaet-linea-top.jpg

Linea tie top fra Neo Noir // Suitjakke fra Imperial // Cassie bukser fra Neo Noir // Apair heels COSY CASUAL Amalie er, som så mange andre af os, også rigtig glad for strik! Og hun faldt for en lækre Neo Noir strikbluse med et smukt hulmønster. Til denne miksede hun den smukke Jesse bluse i hvid indenunder, og lod detaljerne titte frem ved ærmerne - Amalie har helt styr på sin stil, og ved 100% hvad hun kan lide og ikke kan lide! Hun viser hurtigt overskud i sin styling, netop ved at være opmærksom på de små detaljer, der gør forskellen.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/105/amalie-forside-fruer-neo-noir-carol.jpg

Carol knit (udsolgt) // Jesse blouse // Imperial Basic Pants HER ER JANNI REES FAVORITTER Wauw! Janni er super smuk i de sarte rosafarver, og her fik vi brudt looket med en lækker grå farve, både i form af Imperials basis buks, og den skønne grå Linea top fra Neo Noir. Hendes sorte støvler giver kant til looket, og Jannis outfit fremstår super elegant og eksklusivt.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/105/greymatter-janni-ree-blazerjakker-neo-noir-imperial.jpg

Impeial Suit JakkeImpeial Suit Jakke // Linea Grey Tie Top // Imperial Grey Basic Pants Den skønne jakke er fra Imperial, og fittet i den er fantastisk. Både Janni og Amalie valgte jakken, og ikke uden grund! Den er blød og behagelig at have på, og bliver den beskidt, kan den bare komme ind i vaskemaskinen og så er den som ny igen!

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/105/janni-ree-greymatter-imperial-jakke-styling-i-showroom.jpg

Impeial Suit JakkeImpeial Suit Jakke // Linea Grey Tie Top Janni Ree var helt vild med de skønne grå basis bukser fra Imperial, og de sad simpelthen så flot på hende. Særligt bagpå gav de hende en smuk facon.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/105/janni-ree-styling-greymatter-cobra-hund-janniblog.jpg

Karmamia top // Imperial Basic Pants Janni er helt vild med Karmamia, og vi forstår godt hvorfor! Hun hoppede i vores Limited Edition udgave, som vi har designet i samarbejde med Karmamia, og WAUW! Den var helt fantastisk til hende... Spillet i toppen gør den helt unik!Gør som Janni, og style toppen med en bred BH med en fin blondedetalje - sålænge du er bevidst om, at bhen godt må ses, så skaber det kant til dit look. Ønsker du at kigge forbi vores SHOWROOM, ligesom Amalie og Janni, så kontakt os på info@greymatter.dk. Har du svært ved at finde din stil? Er du usikker på din størrelse? Eller har du for mange fejlkøb i skabet? Nu er det også muligt at booke en stylesession hos Susanne, der er uddannet stylecoach. Kontakt Susanne på vores telefon +45 4252 0276 eller send hende en mail på info@greymatter.dk hvor du skriver stylecoach i emnefeltet. Så kan du få nærmere information om pris og forløb. // Susanne og Lærke

Kontor