g r e y m a t t e r B l o g

Sådan styler vi det trendy pyjamas look

14-07-2017

greymatter_grey_matter_pyjamas_trenden_look_stylish_style_din_pyjamas.jpg

DEN TRENDY PYJAMAS Der er ingen tvivl om, at den populære pyjamas vinder frem i modebilledet. Først på catwalken, så hos bloggerne og nu begynder den også at snige sig ind i vores klædeskabe. Hos GREY//MATTER skal vi selvfølgelig også være med på pyjamastrenden, og derfor har vi længe ledt efter den helt rigtige pyjamas! Endelig fandt vi den! En blå skønhed, hvor et feminint blomsterprint er i fuld flor og skaber dybde og harmoni mellem print og bundfarve.Men én ting er at finde en flot pyjamas, en anden ting er at style den ind i hverdagsgarderoben. Hvordan styles pyjamaslooket, så man ikke ligner en, der netop er trådt ud af sengen? Ved hjælp af få redskaber kan du nemt style din pyjamas på flere forskellige måder.

STYLE SESSION NO. 1 // Skjorten Til dig, der vil være med på trenden, men som ikke kan se dig selv i pyjamaslooket fra top til tå. Med udgangspunkt i skjorten, kan du nemt style den trendy pyjamas ind i hverdagsgarderoben. Den blå farve og det smukke blomsterprint kan pifte ethvert par jeans op. Brug evt. skjorten som en cardigan og lad den stå åben.Tilsæt en silketop indenunder og fremhæv det lyse look ved at vælge en silketop i en lys farve, vi har her valgt en silketop i creme, men den kunne også være rosa, grøn eller hvid. Når skjorten er lukket, er den smuk i sig selv, og kræver ikke den store stylingguide, et lækkert smykke eller et stort ur kan lige sætte prikken over iét på stylingen.

greymatter_notebook_blogger_pyjamas_looket_trends.jpg greymatter_notebook_blog_inspiration_til_pyjamas_looket_skjorte_jeans.jpg greymatter_notebook_pyjamas_trenden_style_pyjamaslooket.jpg

STYLE SESSION NO. 2 // Buksen Til dig, der vil være med på trenden, men som ikke ønsker det fulde pyjamaslook. Find en anden overdel til bukserne. Da der er mange fine farver i buksen, kan du hurtigt finde en overdel, der matcher den blomstrede pyjamasbuks.Det er vigtigt at finde en overdel, der er rolig og ikke har for meget print i sig.Vi har fundet en simpel hvid T-shirt med et fint broderimønster ved den ene skulder, den hvide farve matcher buksens hvide detaljer, og den blå og hvide farve står godt sammen. Miks med en sporty sko for at fremhæve det casual look. Da buksen har lyserøde farver i sig, har vi valgt at tilsætte en lyserød bikerjakke udover sættet for at give det kant.Du kan også sagtens mikse sættet med en mørkere jakke, an på hvilket look du vil fremhæve. Bukserne kan med lethed mikses med en lækker strikbluse, evt. i en rosa farve, men en grå farvetone er også værd at sætte til de blå pyjamasbukser.

greymatter_notebook_pyjamas_trends_look_tee.jpg notebook_greymatter_grey_matter_tee_pyjamas_looket_trends.jpg greymatter_notebook_style_din_pyjamas_pink_jacket_bikerjakke.jpg

STYLE SESSION NO. 3 // Pyjamas Looket Til dig, der følger moden og ønsker at være helt med på den trendy pyjamasbølge.Når du styler din pyjamas, er det vigtigt at spille på kontraster. Find de høje hæle frem og sæt fokus på det festlige udtryk. Tag en clutch under armen eller tilsæt en halskæde for igen at understrege kontrasten mellem nattøj og festtøj.Miks evt. en klassisk trenchcoat udover, da dette fremhæver et feminint stilligt look.

greymatter_pyjamas_looket_blue_pyjamas_trend_flower_style_din_pyjamas.jpg greymatter_pyjamas_trenden_style_din_pyjamas_all_in_paa_looket.jpg greymatter_pyjamas_trench_coat_style_din_pyjamas.jpg greymatter_trench_coat_beige_pyjamas_look_grey_matter.jpg notebook_greymatter_blue_pyjamas_print_skjorte_pyjamasskjorte.jpg

Skal du være med på den nye pyjamastrend? Vi håber ihverfald at du er blevet inspireret, og kan bruge nogle af vores stylingstips til din hverdagsgarderobe.

// Susanne og Lærke