greymatterBlog

Sådan fjerner du fnuller fra dit tøj med en uldkam

24-10-2022

Har du problemer med at din uldtrøje fnuller? Dette problem kan løses med en uldkam. Kammen er både nem at bruge, og samtidig skånsom for dit tøj. Det sker ofte at en uldtrøje eller cashmere strik peeler. Ofte peeler den der, hvor man gnider på den - altså ved ærmer og under armene, hvor blusen udsættes for bevægelse i løbet af dagen. Dette får hurtigt en trøje til at se lodden ud, hvilket er irriterende, når trøjen er forholdsvis ny. Peelingen eller fnulleret sætter sig på trøjen som små bolde, og disse kan altså nemt fjernes. Nogle benytter sig af elektriske apparater, men her hos Grey Matter har vi ikke særlig god erfaring med disse maskiner - som kan være svære at benytte, og istedet for at fjerne fnulleret, står man pludselig med en trøje fyldt med huller!

https://img.greymatter.dk/blogs/184/63578a68bc8ea.jpg

Derfor er vi vilde med den såkaldte Cashmere kam! Den er nem at bruge, og du tager blot kammen og 'reder' din trøje eller bluse igennem. Kammen fjerner de små 'bolde' fra blusen, og derved fjernes den overskuddene uld fra blusen, og den bliver pæn igen. Kammen kan anvendes på alt slags uld. Vi har designet denne udlkam, og har testet den på diverse bluser med stor succes.

https://img.greymatter.dk/blogs/184/63578a6922d2d.jpg

Har du en uld trøje eller cashmere bluse, som du synes fnuller meget, så prøv denne kam. Kammen fjerner det overskuddene uld, og med tiden skulle peelingen blive mindre og mindre. Hvis din uldstrik eller cashmere strik peeler meget, er det nødvendigvis ikke tegn på dårlig kvalitet - det afhænger nemlig af hvordan blusen er strikket, om den er let eller stramt strikket, om den er 'tung' - har mange gram uld i sig, eller om den er 'let' - indeholder færre gram uld. Har du et problem med at dine bluser fnuller? Vi kan anbefale vores gode uld kam, der koster 49,95 kr.

Få Looket

Uldkam til fnug på uld
Grey Matter Selection
49,95 kr.
BasicTilbehørTrøjer