greymatterBlog

RÅ, STREET OG WILD - LEOPARDJAKKE I FAUX FUR

24-08-2017
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/16/greymatter_faux_fur_frakke_notebook_leopardprint_dyreprint.jpg

LEO, HVID TEE OG SORTE BASIS BUKSER

En af sæsonens store hit er leopardtendensen. Nogle hopper i trenden fra top til tå, mens andre deler looket op. Jeg er selv lidt splittet omkring modetrenden med leopard - Jeg kan rigtig godt lide printet på jakker, kjoler og toppe (mennn printet skal bestå af den helt rigtige farvekombination). Den her leopardjakke fra shoppen kan noget. For det første er den super blød og behagelig at have på, farvertonerne og printet harmonere og det skødesløse design med kraven der hænger ned, tilfører jakken kant. Må indrømme at jeg er blevet lidt vild med trenden, eller har vænnet mig til den - for hver gang jeg ser på min Instagram, så støder jeg på leopardprintet.For at style leopardjakken lidt casual, har jeg valgt at mikse den med en hvid T-shirt med et diskret statement, samt et par sorte enkle bukser. De rå bikerstøvler fra Apair er mine favoritstøvler, de tilfører altid min styling det helt rigtige udtryk. En lille detalje, som jeg godt kan lide ved jakken, er at den har lommer. Det gør en lille forskel i forhold til det casual udtryk.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/16/leopardprint_notebook_neo_noir_etc.etc._apair.jpg

Har stylet jakken helt simpelt, da den kan så meget i sig selv. Looket er næsten for nemt. Til gengæld har jeg sat fokus på de små detaljer! Har fundet lidt armbånd frem, tilsat et bælte med råt sølvspænde, der går ned og fanger detaljerne i støvlerne, og dermed samler den røde tråd i looket. Et sort tørklæde ville også have matchet flot til looket.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/16/leopard_frakke_notebook_faux_fur_greymatter.jpg

IT´S ALL ABOUT THE DETAILS . . . Taske, bælte, smykker og SKO! Ønsker du at bryde det rå look, kan du mikse leopardjakken med en lyserød T-shirt, istedet for den hvide. Udtrykket er super lækkert, og på en eller anden måde harmonere leopardprint og den lyserøde farveskala meget flot sammen. Har også set flere bloggere mikse deres leopardjakker med lyserøde tørklæder, bluser og bukser - det ser rigtig godt ud. Så har du noget lyserødt liggende i klædeskabet, så prøv at miks det til leopardprint.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/16/greymatter_taske_sort_med_spaende_gm2.jpg

Taske klik her

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/16/leopard_print_faux_fur_jakke_greymatter.jpg

Jeg er helt vild med det her bælte. Prisen på de 349 DKK er virkelig god, og spændet er både råt og enkelt.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/16/greymatter_baeltekompagniet_belts_leopardjakke.jpg

T-shirt velour klik her // Bælte klik her Håber du fik lidt inspiration til trenden med LEOPARD . . . // Lærke

Faux FurT-shirts