greymatterBlog

Quiltet vest - Veste til kvinder

07-04-2021

Modebilledet er fyldt med veste og særligt de quiltede veste er for alvor kommet frem denne sæson. Vi har fundet den fineste blomstret vest i skønne forårsfarver! Herunder har vi stylet den med en lyserød strik og sorte bukser.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/199/6065f35c51970.jpg

Er du vild med farver? Prøv dig frem med at style forskellige farver under vesten og se, hvordan printet tager sig forskelligt ud. Her har vi valgt en lyserød strik, der giver et mere feminint look. Da vesten skaber blikfang, har vi stylet et par simple sorte bukser til. Disse Pieces bukser er i en lækker rib kvalitet med masser af stretch, og har desuden en cool lynlåsdetalje forenden af buksebenet - du finder dem til 259,95 kr. her på shoppen.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/199/6065f0806ce11.jpg

Med en blomstret vest kan du nemt friske dit klædeskab op. Det smukke blomsterprint har en flot dybde og fremhæves især af den lyserøde strik. En kort vest er skøn til foråret, da den er let i udtrykket - men samtidig både kan styles til lune dage med en t-shirt under såvel som til køligere dage med en striktrøje under.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/199/6065f080948ba.jpg

Damevest - Sådan styler vi en quiltet vest

Vi har her stylet et outfit, hvor det er blomsterprintet der danner ramme for stylingen. Med en farverig strik under, kan du fremhæve vestens flotte farver - og netop denne turtleneck er en perfekt forårsstrik i en skøn kvalitet. Fuldend også dit look med en panzer halskæde, der giver lidt ekstra detalje.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/199/6065f080bf951.jpg

Denne Vila vest er et musthave denne sæson, hvor den både kan styles over strik, bluser, skjorter og t-shirts. Style vesten til et par simple sorte bukser - eller skab et mere casual look med et par blå denim bukser. Har du en ensfarvet kjole i garderoben, så kan du også style vesten over din kjole - det giver et cool lag-på-lag look!

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/199/6065f080e6bc4.jpg

 Vi har et stort udvalg af flotte veste her på shoppen - alt lige fra den trendy quiltet vest til en lækker strikvest eller en lang vest. Jeg håber du lader dig inspirere af vores sortiment og finder en vest, der passer netop dig og din stil.

Tak fordi du læste med! // Laura

Få Looket

Skriv dig op
Viminnie Birch Flower Quilted Vest
Skriv dig op
Viril Turtleneck Misty Rose Knit
Skriv dig op
Pccharlotte Black Flared Zip Pants
Skriv dig op
Panzer halskæde til damer i guld fra Pure By Nat
Pure by Nat
449,95 kr.
VesteEfterårForårOverdelPrint