greymatterBlog

Ponchoer til damer - Se hvordan vi styler vores grå poncho

16-01-2022
https://img.greymatter.dk/blogs/242/61e467d44c39e.jpg

Sådan styler jeg min PONCHO

Jeg er vild med poncho trenden, og synes det er en klassiker i klædeskabet. Denne grå poncho med rullekrave, er en af mine absolut favoritter. Min stil er enkel med et twist, hvor jeg gerne trækker det sporty, rå og casual ind i mine stylinger. Denne gang har jeg stylet min poncho, med vores cool sporty leopard legging! Efter min graviditet, kan jeg kun holde ud at have bløde og lækre bukser på. Disse leggings er derfor et musthave for mig. Enten ELSKER man leopard print, eller også hader man det. Jeg er på det første! Jeg er vild med LEO. Denne legging har jeg designet i samarbejde med Only, og jeg er vild med den grå tone i denne legging.

https://img.greymatter.dk/blogs/242/61e467d4abef0.jpg

Min grå poncho matcher derfor perfekt til denne sporty legging. For at understrege udtrykket, mikser jeg looket med en hvid sneaks fra Adidas. Herudover er en lækker taske altid et musthave for mig. Jeg har valgt en rå taske med kæder, for at give kant til outfittet.

https://img.greymatter.dk/blogs/242/61e467d4cdc12.jpg

Mine yndlings ONLSPORTY LEGGING! Masser af stretch og fantastisk bløde at have på. Med elastik i taljen, sidder de bare rart. Er du ikke til print, så findes de også sort, og de kan bruges til stort set alt. Jeg mikser gerne de sorte under strikkjoler.

https://img.greymatter.dk/blogs/242/61e467d4f2886.jpg

Ponchoen her er med rullekrave, hvilket er virkelig fint, da man derfor ikke behøver et tørklæde til den. Kvaliteten er blød og stretchy.

https://img.greymatter.dk/blogs/242/61e467d52082a.jpg

Ponchoen går ned i en trekant, både foran og bagpå - meget klassisk for poncho-designet. Jeg bruger også min poncho hjemme, hvis jeg har det lidt koldt, og lige skal have varmen, f.eks. når jeg sidder foran computeren.

https://img.greymatter.dk/blogs/242/61e467d542d89.jpg

Jeg håber at du fandt inspiration til, hvordan du kan style en poncho. Mangler du en poncho? Så kan jeg varmt anbefale denne. Den er enkel og kan styles til meget forskelligt.

// LÆRKE

Få Looket

Skriv dig op
Grå poncho til damer med rullekrave
Skriv dig op
Leopard sporty leggings til damer
PonchoLeggingsForår