greymatterBlog

Pike Plaid Jakke fra Neo Noir - Se vores tre cool varianter

19-12-2019
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/141/pike-jakke-neo-noir-greymatter-fashion.jpg

DEN COOL PIKE JAKKE FRA NEO NOIR

Først blev den revet væk fra butikkerne, og nu er den endelig at finde igen, den populære Pike jakke fra Neo Noir til 999 kr.Vi har fået Pike jakken på shoppen i tre flotte udgaver.I den smukke rosa farve, der i kombination med de grå toner tilfører designet en feminin kant. Smuk og elegant til dig, der ønsker et blidt look.I den cool blå ternede farve, der virkelig har et statement og coolness factor. Jakken er yderst lækker, og de chunky knapper giver kant til designet.I den flotte beige farve, der har et eksklusivt touch og er flot i alt sin enkelhed.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/141/ternet_pike_jakke_neo_noir.jpg

De ternede Pike plaid jakkerBåde den blå og den rosa farvet Pike jakke kan noget hver i sær. Den blå giver blikfang og wauw effekt, hvor den rosa er mere neutral, men fremstår yderst elegant. Begge har de chunky knapper, der tilfører designet kant. Kraven forener det klassiske med det casual, og alle stilarter kan mikses med denne jakke - om du er feminin, rå, sporty eller elegant - så kan jakken styles i alle retninger.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/141/pike-jakker-fra-neo-noir.jpg

Der er kælet for detaljerne, som alle har betydning for designet. Bl.a. har jakken fire lommer foran, to lommer ved brystet, og to skrålommer forneden - dette har en lækker effekt, som understreger det cool og anderledes design fra Neo Noir.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/141/neo-noir-jakke-pike-ternetjakke.jpg
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/141/pike-jakke-neo-noir-ternet.jpg

Selv fóret indvendigt er lækkert, og luner her i de kølige dage. Jakken går også ned bagpå - hvilket igen hjælper med at holde på varmen. I hver side forneden er en elegant runding, der letter udtrykket og tilfører jakken lethed.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/141/jakke-med-foer-neo-noir-pike.jpg

Den simple ensfarvede Pike jakkeEr du til et neutralt og minimalistisk design, så vil du elske denne sandfarvede Pike jakke fra Neo Noir. Det enkle fremstår elegant, hvor strukturen er i fokus. Denne Pike jakke har enkle trykknapper, hvilket er en god detalje i denne ensfarvede style. Keep it simple må have været designerens mission, og dette er lykkeds til punkt og prikke - netop de flotte trykknapper tilfører kant, men igen på den simple og lækre måde.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/141/greymatter-fashion-pike-neo-noir-jakke-sandfarvet.jpg

Grey and Sand - elsker at style de lette lyse farver med grå! Looket fremstår virkelig lækkert, når disse farver forenes. Her i stylingen har jeg brugt denne virkelig flotte og lækre grå strikbluse fra Vila til 399,95 kr.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/141/pike-jakke-beigefarvet.jpg

Kraven på jakken gør den særlig lækker, og fremhæver et let formelt touch, til den ellers oversized og casual jakke. Miks dit look med smykker, for at understrege et personligt udtryk.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/141/pike-jakke-fra-neo-noir.jpg
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/141/pike-jakke-neo-noir-sandfarvet.jpg

I dette blogindlæg har vi samlet de tre lækre Pike jakker fra Neo Noir. Vi kan slet ikke vælge mellem dem, da de alle har hver deres måde at fremstå på. Hvilken er mon din favorit? ;) // Lærke

Basic