g r e y m a t t e r B l o g

PARTISAN KJOLE OG SKJORTE - PRINTET DER FÅR ET COMEBACK

27-01-2019

1-greymatter-neo-noir-partisan-kjole-ginny-dress.jpg

PARTISAN KJOLE FRA NEO NOIR


Partisan printet vender for alvor tilbage igen! Neo Noir har lavet denne fantastiske Ginny kjole, i det flotte partisaner print. Kjolen har en behagelig pasform, og det trendy print tilfører kjolen kant og karakter. Ingen af kjolerne er helt ens, da metervaren er skåret forskellige steder - dette gør denne kjole helt unik! Vi er vilde med denne Off-white partisaner kjole, hvor den sorte kontrastfarve skaber liv og dybde. Kjolen er nem at style med sort tilbehør, bl.a. sorte strømpebukser, tasker, tørklæde m.m. Ønsker man et råt forårs-look, er kjolen også lækker at mikse med en rå bikerjakke.

2-ginny-partisan-kjole-neo-noir-kjoler.jpg

Den populære Ginny model har været et stort hit, og med et lækkert partisaner print, fremhæves detaljerne endnu tydeligere end i de solidfarvede modeller.

3-greymatter-fashion-partisan-kjole-med-print.jpg 4-greymatter-partisan-trend-kjole-festkjoler-hverdagskjoler.jpg

Kjolen har et flot fald bagpå. Det flotte materiale i satin har en glat overflade, der tilfører kjolen et eksklusivt touch.

5-partisan-kjole-off-white-hverdags-kjole-neo-noir.jpg 6-ginny-partisan-kjole-fra-Neo-noir.jpg

De forskellige partisaner print og mønstre forenes i denne kjole. Udtrykket er virkelig fint.

7-ginny-partisan-kjole-fra-neo-noir-monster-design.jpg

PARTISAN SKJORTE FRA NEO NOIR


Skjorten i det trendy partisan print er bedårende! Den er brugbar og nem at style. Skjorten kan styles til både jeans, nederdele, lyse bukser og mørkebukser. Ønsker du at fremhæve den mørke tone, miks med et par sorte bukser - ønsker du derimod at fremhæve den lyse bundfarve, miks med et par flotte lyse bukser. Her på greymatter.dk er vi faldet for denne lækre skjorte, og den bruges allerede flittigt!

1-greymatter-fashion-partisan-skjorte-nina.jpg

Skjortens print er yderst flot, og den kan kombineres med forskellige underdele, lige fra jeans, bukser og nederdele.

2-greymatter-fashion-nina-partisaner-skjorte.jpg

Bukserne i den lyse beige farve fra Imperial er super gode at mikse sammen med denne skjorte, for at fremhæve et let og feminint look.


3-greymatter-fashion-neo-noir-nina-partisan-skjorte-med-print.jpg 4-partisan-print-skjorte-neo-noir-bluser.jpg

Der er ingen tvivl om at partisaner printet får et comeback her i denne sæson. Vi vil se meget mere af det smukke print på både nederdele, kjoler, skjorter m.m. Vi synes ihvertfald, at printet kan noget særligt, og det skaber liv og dybde i et look. // Susanne og Lærke