greymatterBlog

Only kjoler - Skønne kjoler med print

06-07-2021

Hos Grey Matter er vi vilde med mønstre og print - særligt kjoler med print er en favorit i vores garderobe! Vi har nu fået en skøn Only kjole på shoppen, som du finder i tre flotte prints til 229,95 kr. Kig med herunder, hvor vi viser de tre smukke prints.

https://img.greymatter.dk/blogs/225/60c8aa6cbad7d.jpg

Har du også spottet de populære blomster kjoler i modebilledet? Denne kjole fra Only har en mørkeblå bund, der mikses med et lyst blomsterprint i lyse og rosa nuancer. Med et bindebånd i taljen, kan du få pasformen som du ønsker - vi er vilde med denne detalje! Ikke mindst den smukke åbne ryg, som gør kjolen ekstra fin.

https://img.greymatter.dk/blogs/225/60c8aa6d2a058.jpg

På de travle dage, hvor man skal ud af døren og ikke har tid til en masse styling, så er denne kjole et musthave. Kjolen er skøn i sig selv og kræver derfor ikke en stor styling - vi styler den helt simpelt bare med sneakers. Jeg er vild med denne støvede lysegrønne kjole med hvide prikker - de giver kjolen en fin kontrast!

https://img.greymatter.dk/blogs/225/60c8aa6d545d3.jpg

Hverdagskjole og festkjole - Se de populære Only kjoler

Only formår virkelig at designe smukke og nemme kjoler, der kan styles til flere anledninger. Vi har her stylet kjolerne med et par sneakers, der gør looket mere casual og hverdagsvenligt. Skal du bruge kjolen til en finere anledning, så kan de hvide sneakers nemt skiftes ud med en sandal eller en høj sko - så er kjolen smuk som festkjole!

https://img.greymatter.dk/blogs/225/60c8aa6d75846.jpg

Kjolen har diskrete sidelommer, og får en flot figur med bindebåndet i taljen. Har du fundet en favorit blandt de tre lækre prints? Vi kan ikke vælge og har derfor fået alle tre kjoler online her hos Grey Matter.

https://img.greymatter.dk/blogs/225/60c8aa6d9dafc.jpg

 Er du på udkig efter en ny hverdagskjole eller festkjole, så finder du hos os et stort udvalg af Only kjoler til enhver smag og anledning. Vi glæder os til at sende smukke kjoler hjem til dig!

// Laura

Få Looket

Skriv dig op
Kjole til sommer
Skriv dig op
Sommerkjole fra Only med blomsterprint
Skriv dig op
Kjole fra Only i grøn farve med prikker
PrintSommer