g r e y m a t t e r B l o g

NY TREND - PLISSÉ NEDERDELE

23-03-2019

greymatter-fashion-plisse-nederdel-greymatter.jpg

PLISSÉ NEDERDELE FRA NEO NOIR


Det har faktisk taget os lang tid, at finde den helt rigtige plissé nederdel. Vil vil gerne være med på trenden, men ikke for en værd pris! Vi synes hurtigt plissé nederdelene kan blive for volumeiøse og voldsomme i deres design og udtryk. Da vi første gang blev præsenteret for denne plissé nederdel fra Neo Noir, der vidste vi med det samme, at det var denne vi skulle have på shoppen. Udtrykket er så elegant, og materialet har et let og fint fald. Den er yderst klædelig og pg.a. den faste tynde linning, og den diskrete lynlås i siden, får designet de rene enkle linjer, som er nødvendigt i forhold til, at der sker så meget med dybder, i form af selve plissén.

greymatter-fashion-plisse-nederdel-gm1.jpg

Dusty Taupe nederdel 499,- // Støvler Apair 1949,- En anden fin detalje ved dette design fra Neo Noir er, at nederdelen har en smule A-form, dette er klædligt og skaber volumen forneden af skirtet, således at nederdelen blafre flot i vinden.

greymatter-fashion-neo-noir-nederdele-med-plisse-anine-bing-skindjakke.jpg

Neo Noir har designet toppe, der matcher nederdelen - men ønsker du at bryde looket, så kombiner med en farverig eller printet top. Fordi nederdelen er ensfarvet, har du mange muligheder for at lege med forskellige overdele - men du kan også lege med farver på skoene. Bagfra har nederdelen et flot fald.

greymatter-fashion-plisse-nederdel-apair-sko.jpg

DEN SMUKKE DUSTY PURPLE NEDERDEL Farven er elegant, og her har vi stylet os i sættet, hvilket fremhæver kjolelooket. Den smukke top er elegant, og i kombination med plissé nederdelen, kan looket bruges til diverse fester, både konfirmation, barnedåber, bryllupper, fødselsdage m.m.

neo-noir-boni-plisse-nederdel-greymatter-fashion.jpg

Nederdel dusty purple 499,- // Top dusty pruple 399,-High heels - bare for at understrege det festlige udtryk.

greymatter-neo-noir-plisse-nederdel-gm1.jpg

Materialet har en smule shine i sig, hvilket fremstår virkelig fint og fremhæver det feminine i designet. Ønsker du at nedtone looket og skabe kontrast, så miks en rå bikerjakke udover. Mikser du i stedet med en blazerjakke eller en faux fur coat, så får looket en helt anden drejning, og bliver mere formelt.

greymatter-fashion-nyheder-neo-noir-apair-sko-nudefarvet.jpg

DEN ARMY GRØNNE PLISSÉ Det er ingen hemmelighed, at vi her hos Grey Matter elsker ARMY! Og derfor skulle denne nederdel også være en del af shoppen. Her har vi stylet plissé nederdelen med en multifarvet blomstret top fra Karmamia, for at understrege det feminine udtryk. Er du ikke helt til dette fine udtryk, så kan army nederdelen sagtens styles med en cool T-shirt, en sweatshirt, en strikbluse m.m. - prøv evt. at miks med casual sneaks - dette giver noget helt andet.

greymatter-fashion-plisse-nederdel.jpg

Nederdel dusty army 499,- // Karmamia topDen grønne farve her er bare SMUK . . .

greymatter-plisse-nederdel-boni-skirt-neo-noir-fest-toej.jpg

Smykker, smykker og atter smykker - find dem frem og brug dem! Smykker sætter prikken over iét på ethvert outfit - det viser overskud og samler looket samt tilfører personlighed til din stil. Vi er blevet rigtig glade for de store ringe, og denne fra Pure By Nat er yderst skøn, hvor stenen har en let lysegrøn farvetone.

plisse-nederdel-neo-noir-pure-by-nat-ring.jpg

DET BLIDE LOOK I SANDFARVE Vi håber snart på milde temepraturer - for så skal denne fine sandfarve luftes. Vi har her stylet nederdelen med de brune nuancer, for et let og fint sommerlook. Du kan skrive dig op til nederdelen inde på produktet, og den bør være på trapperne.

greymatter-neo-noir-look-outfit.jpg

Plissé nederdel i sand til 499,- // Top fra Neo Noir 299,- Er du også vild med den fine brune glimmertop? Så er denne også på vej. Skriv dig op inde på produktet.

greymatter-fashion-nederdel-neo-noir-boni-plisse.jpg greymatter-fashion-neo-noir-plisse-boni-nederdel-greymatter.jpg

Hvis du gerne vil hoppe med på plissé trenden, men ikke har fundet den rigtige nederdel endnu - så kan vi varmt anbefale at du kigger nærmere på disse. Vi synes selv at nederdelene er virkelig fine, den lange længde gør dem særlig elegante, og de er oplagte at bruge til festligheder. At nederdelen sidder i taljen skaber en flot figur, og i kombination med de fine tie-toppe, fremhæver du et lækkert kjolelook. Ønsker du at gå i en anden retning, så kan nederdelen sagtens kombineres med sneaks, strikbluser, hoodies m.m. Vi håber du er blevet lidt klogere på de fire skønne nederdele. // Susanne og Lærke