greymatterBlog

Nederdel med flæser - Trendy ternet nederdel fra VILA

02-07-2021

Er du også glad for farver i din garderobe? Sommerkollektionen fra Vila byder på skønne farver i smukke kombinationer. I kollektionen finder du bl.a. denne smukke nederdel, som lige nu er i vores SOMMER UDSALG til -40%. Kig med herunder og få styling inspiration til den trendy nederdel med flæser.

https://img.greymatter.dk/blogs/217/60adfd75cc224.jpg

Med det svingende sommervejr, har vi her stylet nederdelen med en lækker strik, der kan lune på de kølige dage. Strikken giver et casual udtryk og gør nederdelen nem at style til hverdag - du finder strikken online til 399,- kr. Til de varme sommerdage, kan du f.eks. style nederdelen med en hvid t-shirt eller en tank top.

https://img.greymatter.dk/blogs/217/60adfd765193d.jpg

De flotte midi nederdele er en af sæsonens store trends - og denne nederdel fra VILA er blevet en af vores favoritter. Den har elastik i taljen og er derfor meget behagelig med en god pasform.

https://img.greymatter.dk/blogs/217/60adfd767823a.jpg

Midi nederdele - Sådan styler vi en ternet nederdel

Tern er heller ikke til at komme udenom denne sæson. For at skabe ro i looket, har vi stylet en ensfarvet bluse til - på den måde træder den ternede nederdel virkelig frem. Den blå strik fremhæver nederdelens blå nuance uden at 'larme' for meget.  Vil du pifte dit look op, så kan du nemt gøre det med en lækker taske og lidt smykker til.

https://img.greymatter.dk/blogs/217/60adfd769bf76.jpg

Vila har her kombineret to store modetrends - flæser og tern! Designet er vellykket og kombinerer på bedste vis den feminine flæsekant og de trendy tern. Er du vild med printet, så fåes det også i en smuk slå-om kjole - den finder du ligeledes netop nu i vores udsalg til -40%.

https://img.greymatter.dk/blogs/217/60adfd76c3ac1.jpg

 Pift nemt din sommergarderobe op med en ternet nederdel eller en skøn slå-om kjole. Har du mod på lidt farver, så håber vi du vil se nærmere på det flotte tern i lysegul og lyseblå fra Vila.

// Laura

Få Looket

Skriv dig op
Vila strik til damer
Skriv dig op
Sommer nederdel fra Vila med tern
Skriv dig op
Ternet kjole fra Vila
NederdeleTernSommerForår