greymatterBlog

MODEFARVEN ER GUL - STRÅL MED SOLEN I NEO NOIR

12-04-2019
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/124/neo-noir-gul-nederdel-greymatter.jpg

DEN GULE MODEFARVE

Gul kom lidt frem sidste år, men i år bliver den gule farve virkelig stor! Vi er hoppet med på modefarven, og har fået dette fantastiske gule sæt på shoppen fra Neo Noir. Det vi virkelig godt kan lide ved dette sæt, er de smukke striber - den gule farve fremstår yderst elegant - og pg.a. den knækkede hvide stribe, der også er i nederdelen og blusen, så er sættet nemt at splitte op, og bruge med andre styles.Den gule nederdel fra Neo Noir er den populære og klassiske Carin model, og den sidder simpelthen så rart og behageligt.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/124/gul-farve-trend-nu.jpg

Når du mikser blusen og nederdelen, fremkommer et sødt sæt, hvor den gule farve fremhæver den varme tone i din hud. Den gule farve er også fin at mikse med guld smykker, da guld og gul er smukt sammen.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/124/gul-nederdel-neo-noir-skirt-carin.jpg

Neo Noir carin gul nederdel // Neo Noir tyrah gul bluse

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/124/neo-noir-carin-nederdel-gul.jpg

Den efterhånden ikoniske Carin nederdel fra Neo Noir, der bliver ved med at være en succes år efter år! Den lille slids kan sættes foran eller i siden.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/124/pure-by-nat-ring-neo-noir-carin-nederdel.jpg

Den brede elastik gør nederdelen ekstra behagelig at have på. Nederdelen her har foér, så den er ikke gennemsigtig.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/124/greymatter-gul-nederdel-med-striber.jpg

TYRAH blusen fra Neo Noir er også snart ved at indtage kollektionen sæson efter sæson. Designet er sødt og yderst klædeligt. Blusen har mange detaljer, og lukkes med en lille knap i nakken. Her på Grey Matter er Tyrah én af vores absolutte favorit styles.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/124/neo-noir-bluse-tyrah-gul.jpg

Detaljerne gør altid forskellen, og Neo Noir formår at fremhæve de små detaljer på en elegant og feminin måde. Bl.a. den fine flæse forneden, som gør blusen ekstra fin. Både i kombination med nederdelen, men også med bukser, hvor detaljen ses endnu tydeligere.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/124/tyrah-neo-noir-gul-bluse.jpg
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/124/greymatter-tyrah-gul-bluse-neo-noir.jpg

Smukke ærmer . . . det feminine fremhæves igen! HAPPY IN YELLOW! Jeg er helt vild med dette sæt, både når de lune tempertaturer kommer til Danmark, men sættet skal også med sydpå! Elsker at den gule farve fremhæver gløden i huden. Netop denne gule farve kan noget helt særligt, da den ikke er skrigende, men rar gul. Farven gør mig glad!

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/124/tyrah-neo-noir-gul-carin-nederdel.jpg

Neo Noir carin gul nederdel // Neo Noir tyrah gul bluse SPLIT OG MIKS . . . Hvis du nu ikke er helt frisk på at hoppe i det gule sæt, så split looket! Vi har bl.a. stylet nederdelen med den skønne lysegrå bluse. Blusen her sætter en dæmper for det gule look. Gul og grå er to gode farver sammen.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/124/greymatter-fashion-neo-noir-manni-strikbluse-nederdel-carin.jpg

Find den grå Manni bluse her

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/124/manni-bluse-neo-noir-grey.jpg

Den grå Manni bluse er igen både feminin og elegant. Den passer til alverdens nederdele og bukser! Klart en god basis item i klædeskabet. Du kan vælge at sætte en lækker basis top indenunder blusen, her kan vi varmt anbefale den nudefarvede Bera top fra Neo Noir.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/124/neo-noir-gul-nederdel-carin-grey-bluse-manni.jpg

Hvis du kan lide gul, så er sæsonen 2019 rigtig god, for der vil komme meget frem i de gyldne toner. Det er klart farvernes år . . . Hvis du ikke er helt frisk på den gule farve endnu, så prøv at split sættet, og miks den fine bluse til dine jeans. Eller miks en sweatshirt, bluse eller top med den gule nederdel. Det gode ved dette sæt er, at den gule farve fremstår knap så kræds pga. den knækkede hvide stribe. Vi synes rigtig godt om dette sæt, og er glade for at kunne fremvise det på shoppen . . . // Susanne og Lærke

ForårSommer