g r e y m a t t e r B l o g

Midi kjoler med print - Se vores tre smukke Vila kjoler i limited edition

11-05-2021

Har du set de smukke kjoler vi har designet i samarbejde med VILA? Vi har designet tre kjoler med hver deres unikke print. Kjolerne er limited edition og findes kun hos Grey Matter til 429,95 kr. Med fokus på smukke print og fine detaljer, er de perfekte til denne sæson.

Grey_matter_limited_edition_printede_kjoler.jpg

Her ses den lyse kjole med en cremefarvet bund, der mikses med blomster i brune og orange nuancer - hvilket fuldender det friske sommerlook.

kjole_med_blomsterprint.jpg

Kjolen er let og luftig, hvilket giver den et elegant fald. Med den smukke flæsekant forneden fuldendes det klassiske/feminine udtryk.

kjole_vimatter.jpg

Vimatter kjolen har en diskret knaplukning ned til taljen. De smukke løse ærmer afsluttes også med en enkelt knap ved håndleddet. Knapperne er desuden betrukket med det samme print som resten af kjolen - simpelthen en skøn detalje på både den lyse blomstrede og den navy blå kjole.

vimatter_kjoler_eget_design.jpg

Hverdagskjoler - Skøn langærmet kjole til hverdag

En klassisk farve som navy blå er tidsløs og går aldrig af mode. Derfor er Vimatter kjolen også at finde i en flot navy blå, der brydes af et smukt print i brunlige nuancer. Kjolen kan sagtens styles til hverdag med en sneakers, og evt. en cardigan eller striktrøje over.

vimatter_kjole_paisley.jpg

Det brune print fungerer så smukt oven på den navy blå baggrund.

paisley_dress_vimatter.jpg

Vi elsker at style en smuk kjole som denne med et par fede sneakers, for et sporty udtryk. Med et par sneakers gør du kjolen mere afslappet og nem at bruge til hverdag.

greymatter_paisley_kjole.jpg

Den lyse prikkede Vimatter kjole

Vi synes de smukke Vimatter kjoler er et friskt pust til hverdagsgarderoben. De kan samtidig også bruges til festlige begivenheder med nogle fine sandaler og et smukt smykke. Her ses den lyse prikkede Vimatter kjolen som har en lys bund, der fyldes med brune, lyserøde og sorte prikker.

limited_edi_kjoler.jpg

Den prikkede Vimatter kjole har metalknapper fra kraven og ned til taljen, samt en enkelt ved håndleddet som en fin detalje.

vimatter_limited_edition_kjole.jpg

kjoler_med_print.jpg Vi er vilde med vores limited edition kjoler lavet i samarbejde med Vila. Kjolerne er nemme at style med et par sneakers, og en fed jakke eller strik udover. Det er helt klart de smukke print og de elegante detaljer, der gør kjolen smuk i sig selv, og de behøver derfor ikke en stor styling.

Få Looket

Skriv dig op
Kjole med print fra Grey Matter
VILA
429,95 DKK
Skriv dig op
Kjoler med flotte print fra Grey Matter Fashion
Skriv dig op
Limited edition kjoler fra Grey Matter Fashion
ForårSommerFestPrintHverdag