greymatterBlog

Midi dress - Sådan styler du din midi dress i 2021

09-01-2021

Midi dress trenden fortsætter - Og det er jeg utrolig glad for! Jeg er nemlig vild med flotte kjoler. Nu har vi fået denne fantastiske midi dress på shoppen, som jeg i denne styling har valgt at mikse med en flot strikvest.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/186/5ff9ff51208b1.jpg

Lige denne Midi Dress betyder noget ganske særligt! Den har jeg nemlig selv designet sammen med Vila. Jeg elsker det smukke print og den gode pasform, som kjolen har. Kjolen koster 429,95 kr.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/186/5ff9ff514b677.jpg

Jeg elsker de lyse farver, og den fine lyserøde tilfører kjolen et feminint touch. For at kunne mikse sort tilbehør til kjolen, har jeg valgt at have den sorte farve med i printet, og underkjolen er ligeledes også sort. Til sommer kan den sorte underkjole byttes ud med en lys, og pludselig vil kjolen tage sig helt anderledes ud.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/186/5ff9ff5176cd0.jpg

Strik vesten er en virkelig populær style, og den er kommet for at blive i 2021. Jeg synes det er så fint, at mikse en ensfarvet vest udover en kjole. Jeg håber, at du kan finde inspiration til, hvordan du kan style din midi dress, på en simpel og enkel måde. Jeg har i dette outfit byttet den klassiske strømpebuks ud med en legging, da jeg elsker at have leggings på - de er både comfy og er en anelse mere rå i udtrykket.

// Lærke

Få Looket

Skriv dig op
Limited edition kjoler fra Grey Matter Fashion
Skriv dig op
Vest til damer fra Pieces Pcsuna
Pieces
229,95 kr.
Pieces Pcnew Shiny Black Leggings
Pieces
199,95 kr.
Skriv dig op
Apair sorte støvler til damer
VesteForår