greymatterBlog

Maxi kjoler er et musthave i 2020

11-12-2019
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/135/maxi-kjoler-med-print.jpg

MAXI KJOLER KAN BRUGES TIL BÅDE HVERDAG OG FEST

De flotte maxi kjoler har virkelig taget modebilledet med storm, og vi kan godt forstå hvorfor. For det første er de virkelig behagelige, for det andet har de ofte et sødt print, og for det trendje er de nemme at bruge til både hverdag og fest . . . Her handler det blot om styling. Vi har fået denne meget flotte maxi kjole på shoppen i en lækker viscose udgave. Printet med blomster er virkelig fint, og skaber fokus, hvor den navy blå bundfarve, står smukt til de hvide/rosa blomster.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/135/maxi-kjole-med-print-fra-greymatter-fashion.jpg

Maxi kjole med print 479,95 kr. Maxi kjolen er gået hen og blevet et vigtigt element i den moderne garderobe. Jeg styler ofte min maxi kjole med oversized strikbluser, og ikke mindst bikerstøvler. Hvis jeg står og pludselig skal noget fint, måske på indkøbsmøde, tager jeg strikken af og finder et par pæne sko frem - nemt er jeg skiftet fra et casual udtryk, til et mere fint look. Materialet på maxi kjolen betyder meget - og denne i viscose har en mat overflade, dette gør kjolen meget brugbar til hverdag, hvorimod en shiny overflade ville blive lige fin nok.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/135/greymatter-fashion-maxi-kjoler.jpg

At tilsætte rå støvler til en maxi kjole, er et af mine favorit looks. Disse støvler er fra Apair, hvor jeg er vild med spænderne, der lige gør mit outfit ekstra råt.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/135/greymatter-maxi-kjoler-blomster-print-apair-stoevler.jpg

I øjeblikket finder vi mange flotte kjoler, og du kan godt se frem til endnu flere maxi kjoler på shoppen, bl.a. fra det trendy modemærke Pieces og det elegante modemærke Y.A.S. og ikke mindst fra Neo Noir. Dog forsøger vi hele tiden at finde små udenlandske mærker, der ikke ligger på hvert et gadehjørne i Danmark - og det betyder små partier - og unika design. Vi elsker at være unikke og finde disse flotte styles, ligesom denne kjole, der kun findes i begrænset antal.// Lærke