greymatterBlog

MANNI STRIKKEN FRA NEO NOIR - NU PÅ LAGER IGEN

03-01-2019
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/115/manni-light-grey-greymatter-neo-noir.jpg

MANNI STRIK FRA NEO NOIR

Nu er den endelig tilbage igen. Den super fine Manni strikbluse fra Neo Noir. Denne gang er den kommet i tre virkelig lækre basis farver: Grå, off-white og sort. Vi er helt vilde med den lækre strik, der både er feminin og elegant, men som også sagtens kan styles råt. Strikken er tynd i kvaliteten, hvilket gør den super anvendelig til den årstid, vi går i møde. Vi er faldet fuldstændig for denne enormt flotte bluse.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/115/manni-light-grey-neo-noir.jpg

Strikbluse Manni off-shoulder // Junes yellow nederdel // Apair heels Her er den grå Manni strik stylet med den smukke Junes nederdel i gul fra Neo Noir. Vi elsker dette meget feminine udtryk - hvor særligt den høje sko sætter prikken over iet på designet.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/115/muslinge-kaede-greymatter-shell-neo-noir-strik.jpg

Halskæde med forgyldte muslinger Den korte halskæde giver kant til looket, og fremhæver en personlig detalje. Øreringe vil også fungere virkelig godt til en strik som denne, hvor halsen har off-shoulder effekt.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/115/manni-knit-blouse-neo-noir-strik.jpg

Strikbluse Manni off-shoulder // Junes yellow nederdel DEN OFF-WHITE MANNI STRIK Wauw! Off-white bliver virkelig en kæmpe farve her til foråret, og derfor er strikken selvfølgelig også at finde i den farve. Lys nemt dit look op med en strik som denne. Vi elsker kontrasten mellem det sort/hvide look, og har bl.a. stylet strikken med en sort nederdel.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/115/greymatter-manni-off-shoulder-blouse.jpg

Off-white manni strik fra Neo Noir // Nederdel (sneak peek på vores nye kollektion) Detaljerne på denne strikbluse er virkelig skønne. De fine ruffleafslutinger tilfører designet det perfekte udtryk!

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/115/greymatter-manni-off-shoulder-knit-strikbluse.jpg

Strukturen i denne strikbluse fra Neo Noir er fantastisk. Vi styler bluserne med neutrale toppe indenunder.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/115/greymatter-fashion-manni-off-shoulder-knit.jpg

Off-white manni strik fra Neo Noir // Nederdel (sneak peek new collection) // Apair bikerstøvler Strikken er også god at bruge indenunder en blazerjakke, for at fremhæve den lyse side af looket. Her har vi kombineret Manni strikken med den smukke Anine Bing blazerjakke med tern.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/115/greymatter-notebook-manni-off-shoulder-anine-bing-blazer.jpg

Anine Bing blazerjakke med tern // Manni off-shoulder strikbluse fra Neo Noir DEN SORTE MANNI STRIK Sort er en evig klassiker. Farven har været lidt tilbagetrukket i modebilledet de sidste par år, men er nu på vej tilbage igen. Den sorte strikbluse er bl.a. yderst flot at kombinere med de sorte Ella bukser fra Neo Noir, og evt. mikse med det fantastisk flotte Anine Bing bælte.Lige i denne styling har vi valgt at kombinere strikken med en nederdel, da den virkelig er flot til nederdele. Det lidt korte udtryk blusen har, gør den særlig fin at mikse til alverdens nederdele. Vi har kørt et stilrent sort look, men hvor nederdelen har rå detaljer og bikerstøvlerne understreger dette.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/115/notebook-manni-sort-off-shoulder-knit.jpg

Sort Manni strik fra Neo Noir // Nederdel sneak peek Selvom strikken er sort, kan man stadig se den lækre struktur.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/115/greymatter-fashion-knit-manni-off-shoulder.jpg

Sort Manni strik fra Neo Noir // Nederdel sneak peek Ruffleeffekten ved ærmerne sætter prikken over iet, og gør blusen ekstra fin.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/115/greymatter-fashion-neo-noir-nederdel.jpg

Rå bikerstøvler - sorte strømpebukser - sort nederdel og sort strik = Nemt! Husk at miks en sort top indenunder, vi kan varmt anbefale vores super gode basis top BERA.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/115/manni-off-shoulder-knit-blouse.jpg

Sort Manni strik fra Neo Noir // Nederdel sneak peek Det var lidt om den fine Manni strik fra Neo Noir, som lige nu er i tre gode basis farver. Strikken koster 599,-. Vi er virkelig fan af den lækre strik her på Greymatter.dk . . . Tak fordi du læste med, og måske blev klogere på blusen og dens elegante detaljer. Husk at en strik som denne skal vaskes på koldt uldprogram eller som håndvask. Vi har en god artikel om, hvordan du bedst passer på materialer som uld, silke m.m. // Susanne og Lærke

Trøjer