g r e y m a t t e r B l o g

LOOK OF NOVEMBER - I SKØN STRIK OG COATED LEGGINGS

21-11-2018

strikbluser-sweater-brown-blouse-knit.jpg

STRIK MED HØJ HALS OG COATED LEGGINGS


Strik er altid et af vores helt store vinterhits, og både de højhalsede, de oversize og de mere simple af slagsen, lander løbende på vores shop. Vi har netop stylet dette cool november look - hvor den lækre casual oversize sweater, står i kontrast til de høje Apair sko - og hvor de sorte leggings med en flot coated overflade, samler stylingen.

greymatter-knit-blouse-vila-coated-leggings.jpg

Strik, strik og atter strik, det er noget som vi elsker! Særligt fordi de lækre strikbluser er så nemme at style med både leggings, eller med bukserne fra Imperial.

sweater-strikbluser-blouses-brown.jpg

Det vamsede og hyggelige udtryk, gør sig super godt i den nordiske garderobe. En brun strik som denne, er nem bare at hive over hovedet på en grå dag, og mikse med et par behagelige leggings. Ønsker man et endnu mere afslappet look, så er den nem at style til jeans og pifte op med en sporty sneaks.

greymatter-fashion-strikbluser-blouses.jpg

Store øreringe, en lækker taske og andre smykker gør selve looket endnu mere personligt.

sweater-brown-knit-strikbluser.jpg

Strik med høj hals // Vila coatede leggings // Øreringe er fra Pico // Clutch Chanel

sweater-knit-brown-strikbluser.jpg

De sorte heels fra Apair, kan sagtens styles med en lille glimmerstrømpe i, hvis du ikke ønsker det bare udtryk.

brune-sweater-vila-leggings-apair-heels.jpg

Strik med høj hals // Vila coatede leggings // Apair sko KARMAMIA ZEBRA SHIRT Leg med lag-på-lag og find en skjorte i din striks farvenuance, og miks indenunder. Vi har netop fået denne fantastiske Karmamia skjorte på shoppen, og den er virkelig flot indenunder bl.a. denne brune strik, hvor vi vælger at trække ærmerne op, således at manchetterne ses.

greymatter-fashion-zebra-skjorte-print.jpg

Looket bliver en anelse mere let i udtrykket, samtidig med at du ved hjælp af det ekstra lag, viser at du har en personlig stil, og har overskud til at lege med materialerne. I dette look er f.eks. den grove strik, mikset med det trendy zebraprint i smuk satin, i kombination med de rå coatede leggings. At lege med materialerne giver altså din stil et touch af personlighed og lækkerhed.

karmamia-zebra-skjorte-sweater-knit.jpg

Karmamia skjorte // Strik med høj hals // Vila coatede leggings // Apair sko // Øreringe er fra Pico // Clutch Chanel Skoene fra Apair er helt simple og klassiske, den smukke udskæring foran syner benet længere.

karmamia-zebra-skjorte-under-strik.jpg

Its all in the details . . . Et citat vi benytter ret meget - men det er så sandt! Det handler om detaljerne - særligt når du styler dine strikbluser og vil lege med lag-på-lag metoden. Vi har stylet meget af vores strik med de coatede leggings fra Vila, som vi er blevet virkelig glade for. De sidder virkelig godt, og den rå lynlås bagpå, giver dem lige det ekstra, som gør forskellen . . . Den coatede overflade minder om skind, men fordelen ved disse leggings fremfor skind er, at de nemt kan vaskes og ikke skal gås til på samme måde - et super godt alternativ til dig, der ikke vil have skindleggings, men godt kan lide udtrykket . . . // Susanne og Lærke

TrøjerLeggings