greymatterBlog

Lange nederdele - Style nemt en lang sort nederdel

17-06-2021

Er du på udkig efter den perfekte lange nederdel? Vores skønne Vila nederdel til 299,95 kr. kan styles på et utal af måder - kig med herunder og se vores bud på tre lækre outfits med en sort nederdel.

https://img.greymatter.dk/blogs/222/60b9fa28caecf.jpg

Nederdele dame - Outfit inspiration til en lang sort nederdel

Nederdelen har elastik i taljen og et flot fald i skørtet. Med mesh kvaliteten yderst, får nederdelen et twist af tidens store modetrend. Vi har herunder stylet nederdelen på tre forskellige måder - casual, feminin og rå. Vi håber du kan lade dig inspirere til, hvordan man nemt kan style en lang sort nederdel.

https://img.greymatter.dk/blogs/222/60b9fa293b4f4.jpg

 Nederdelen er lavet i trendy mesh materiale, hvilket tilfører et trendy udtryk til den ellers klassiske nederdel. Under har nederdelen et skørt, således at den ikke er gennemsigtig. Mangler du en lang nederdel, så kan vi varmt anbefale dig vores populære Vila nederdel, som kan findes frem til flere anledninger.

Styling #1 - Casual outfit med sort bluse Vi har her stylet vores sorte nederdel med fokus på komfort. Sæt en sort bluse til nederdelen, der understreger det simple og comfy look. Denne langærmet bluse fra Only er i en lækker rib kvalitet til 149,95 kr. Giv også looket et sporty touch med hvide sneakers.

https://img.greymatter.dk/blogs/222/60b9fa296efe9.jpg
https://img.greymatter.dk/blogs/222/60b9fa29902dc.jpg

Styling #2 - Style din nederdel feminint med sandaler I denne styling har vi gjort nederdelen mere feminin og samtidig beholdt det enkle look. Vi har mikset en lækker strop top til og stylet nederdelen til sandaler, for at fremhæve det feminine look. Skal du til en finere anledning, kan du nemt smide en blazer over dette sæt, og skifte sandalen ud med en høj sko. Husk også et par fine smykker eller en flot taske til dit outfit!

https://img.greymatter.dk/blogs/222/60b9fa29b3e02.jpg

Styling #3 - Den rå street style Her på Grey Matter elsker vi den skandinaviske garderobe, der har et råt og cool touch. Til hverdag styler vi vores sorte nederdel med en rå t-shirt - vi elsker mikset mellem den feminine nederdel og den cool t-shirt! Fuldend looket med en læderjakke over, der giver lidt ekstra detalje.

https://img.greymatter.dk/blogs/222/60b9fa29dd1b3.jpg
https://img.greymatter.dk/blogs/222/60b9fa2a0cc32.jpg

Vi er vilde med vores Grey Matter t-shirt, som vi har designet limited edition i samarbejde med VILA. Du finder den på shoppen til 299,95 kr. En skøn t-shirt, der både kan styles til nederdele som her - og ligeledes til et par jeans eller leggings.

https://img.greymatter.dk/blogs/222/60b9fa2a32b48.jpg

 Med lækre basis styles i garderoben som en rib bluse, en strop top og en cool t-shirt, kan du style den sorte nederdel på meget forskellig vis. Nederdelen er derfor alsidig at have i garderoben med de mange stylingmuligheder.

Tak fordi du læste med!

Få Looket

Klassisk sort nederdel til damer
VILA
299,95 kr.
Skriv dig op
Eagle tee i vintage stil til damer
Skriv dig op
Sort strop top til damer
Sorte bikerjakker til damer i rå stil
VILA
399,95 kr.
Skriv dig op
Langærmet bluse til damer
BasicSommerEfterårNederdeleUnderdelHverdag