g r e y m a t t e r B l o g

Lange nederdele - Se vores smukke maxi nederdel fra Only

27-04-2021

Skal din sommergarderobe opdateres? I år er sommerkollektionerne fyldt med lange nederdele - også kaldet maxi nederdele. Her på shoppen elsker vi de flotte maxi nederdele, der både kan styles til hverdag og finere anledninger. Læs med herunder og find outfit inspiration til styling af det populære maxi skirt.

maxi nederdel.jpg

Denne nederdel er fra Only og ligger til 229,95 kr. Du finder den i to forskellige farver her på shoppen. Nederdelen har en behagelig elastik i taljen og falder ellers løst. Jeg er vild med det smukke blomsterprint, hvor den lyseblå nuance er mikset til en støvet blå bund. Er du på udkig efter en flot maxi nederdel, så kan vi varmt anbefale dig denne Only nederdel.

nederdel dame.jpg

Den trendy Only nederdel - Nederdel med flæser

Print og flæser er blandt de store trends denne sæson, hvor vi ser det hos alle de store modebrands. På denne nederdel er disse trends kombineret på elegant vis med en flæsekant forneden, der tilfører lidt ekstra detalje til designet. Printet giver dybde til nederdelen og skaber liv i dit outfit. Jeg har desuden stylet mit maxi skirt med et par hvide sneakers for at gøre looket mere afslappet til hverdag.

only nederdel.jpg

De lange nederdele kan styles simpelt med en hvid t-shirt og en forårsjakke. Her har jeg mikset den populære Vila t-shirt til og fuldendt sættet med vores lækre army jakke. Nederdelens print skaber blikfang, og derfor har jeg netop valgt at holde resten af looket enkelt med en basis t-shirt og en casual army jakke. Skal du bruge nederdelen til fest, så kan du nemt skifte t-shirten ud med en smuk blondetop og smide en blazer over.

lang-nederdel.jpg Er du også glad for accessories, så kan du finde en taske frem og mikse dine smykker, så looket får lidt personlighed. Mangler du en lang nederdel til sommer, så har vi håndplukket et lækkert udvalg af maxi nederdele til shoppen. Du finder nederdele fra kendte mærker som Only, Pieces og Vila her på Grey Matter.

Tak fordi du læste med! // Laura

Få Looket

Skriv dig op
Army jakke til damer
Grey Matter Selection
499,95 DKK
Skriv dig op
Onlpella Vintage Indigo Ranch Flower Skirt
Skriv dig op
Hvid t-shirt med rund hals til damer
Skriv dig op
Nederdel med blomsterprint fra Only
PrintSommerForårUnderdel