g r e y m a t t e r B l o g

Lange nederdele - Se den smukke gule Pieces nederdel

05-08-2021

Her i sensommeren er vi vilde med den milde gule nuance, som du finder på dette sæt fra Pieces. I denne styling har vi sat fokus på nederdelen og hvordan den nemt kan styles til forskellige anledninger. Jeg håber du kan finde inspiration i mine to stylinger - kig med herunder!

festtøj.jpg

Her har jeg stylet nederdelen med den matchende top for at skabe et lækkert sæt. Personligt elsker jeg sæt som dette, da det ikke kræver en masse tid at style og derfor hurtigt ser velklædt ud. Jeg har mikset hvide sneakers til - men også et par høje sko vil være så smukt til, hvis du f.eks. skal til en sommerfest eller måske du skal være bryllupsgæst og er på udkig efter det helt rette sæt?

sommer nederdel.jpg

Nederdelen har elastik i taljen og en rummelig pasform, der gør at den falder så flot og elegant. Jeg har sat toppen ned i nederdelen for at fremhæve lidt mere figur. Er du ikke til sæt, så vil nederdelen også kunne styles med en elegant skjorte eller en lækker blondetop.

pieces tøj.jpg

Lange nederdele - Sådan styler jeg min maxi nederdel til hverdag

Til hverdag mikser jeg i stedet nederdelen med en hvid bluse. Denne Only bluse er i en tynd og let strikkvalitet, og passer perfekt til denne sensommer, hvor vejret kan være lidt skiftende. Her tager maxi nederdelen sig også flot ud, når looket får et casual touch med sneakers og den enkle hvide bluse.

pieces nederdel.jpg Er du også vild med de populære lange nederdele? Så håber jeg du vil besøge vores onlineshop, hvor vi har samlet et stort udvalg af smukke maxi nederdele fra kendte danske modebrands.

Tak fordi du læste med. // Laura

Få Looket

Skriv dig op
Ankle skirt fra Pieces i crepe
Skriv dig op
Bluse fra Pieces i crepe materiale
Pieces
179,95 DKK
Skriv dig op
Dametøj - Hvid pullover til damer
OverdelForårSommerFestHverdag