greymatterBlog

Lækre tank toppe i fine farver - Toppe til kvinder

27-06-2021

Er du på udkig efter gode basis toppe? Vi har et stort udvalg af lækre toppe til kvinder - heriblandt finder du de populære tank toppe, der virkelig er kommet frem i modebilledet. Vi har i dag stylet de flotte tank toppe i forskellige farver, så du kan få inspiration til, hvordan vi styler basic toppe. 

https://img.greymatter.dk/blogs/228/60d099ef4a85a.jpg

En hvid top er uundværlig til hverdag, hvor den kan styles på et utal af måder. Denne Pieces top til 119,95 kr. er i en lækker blød rib kvalitet. Toppen har en rund halsudskæring og et fint snit ved skulderen, der giver en flot pasform. Kvaliteten er meget stretchy, hvilket giver denne tank top den bedste komfort.

https://img.greymatter.dk/blogs/228/60d099ef9b0b2.jpg

Tank toppe - Flotte sommer toppe

Tank toppe er et af mine sommer musthaves, da de nemt kan styles til nederdele og shorts. På de varme sommerdage styler jeg den hvide top helt simpelt med en nederdel og sneakers. Her har jeg stylet vores skønne flæsenederdel til, som du finder til 229,95 kr. Den hvide detalje i printet skaber en skøn helhed med den hvide tank top.

https://img.greymatter.dk/blogs/228/60d099efbbe32.jpg

Jeg er vild med denne lyseblå nuance og har stylet den med en printet nederdel, der komplimenterer den blå farve. Toppen er også cool stylet med et par rå denim shorts eller en denim nederdel. Denne Only top har desuden meget stræk, hvilket giver en flot figur. Du finder den på shoppen til 99,95 kr, hvor den er at finde i flere lækre farver.

https://img.greymatter.dk/blogs/228/60d45e44554f4.jpg

Er du vild med farver, så skal du se nærmere på denne orange tank top. Dette er samme model som den lyseblå, hvor toppen har meget stretch og en skøn pasform. Den orange nuance giver en smuk glød og kan bl.a. styles til en nederdel, som jeg har gjort her - jeg elsker de farverige nuancer, når der opstår en helhed mellem top og nederdel.

https://img.greymatter.dk/blogs/228/60d099f0021ce.jpg

De gode tank toppe kan ligeledes styles under jakker, cardigans eller blazere. Her har jeg givet mit outfit et råt touch med vores læderjakke fra Vila. Jakken er i imiteret skind til 399,95 kr. Et skønt hverdags sæt til en sommerdag i byen.

https://img.greymatter.dk/blogs/228/60d099f023a67.jpg

Lad dig inspirere af sæsonens store trend og style dine tank toppe til flotte nederdele. Når vejret bliver køligere, kan du i stedet finde dine jeans frem og f.eks. style en army jakke eller læderjakke over toppen.

// Laura

Få Looket

Skriv dig op
Hvid tank top til damer
Pieces
119,95 kr.
Skriv dig op
Flæsenederdel fra Only med print
Skriv dig op
Onlkenya Cashmere Blue Life Rib Tank Top
Skriv dig op
Tank top til damer
Skriv dig op
Nederdel fra Pieces med blomsterprint
Sorte bikerjakker til damer i rå stil
VILA
399,95 kr.
Skriv dig op
Midi nederdel med print
Grey Matter Selection
349,95 kr.
BasicForårSommerHverdagFestivalToppe