greymatterBlog

Lækker og varm sweater til basic looket

13-12-2019
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/137/strikbluser-grey-knit-blouse-sweater.jpg

STRIK SWEATER I BASIS GRÅ

Strik er et musthave, særligt her i norden hvor kulden og de kolde dage er i overtal. Vi elsker strikbluser, og denne lækre grå strikbluse til 399,95 kr. er en af vores klare favoritter her på shoppen. Med en strikbluse som denne, kan man hurtigt style et råt outfit. Prøv at find et par rå coatede bukser frem, og sæt evt. et bælte i taljen - allerede har du elementerne til at sætte fokus på det rå look.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/137/strik-bluser-grey-melange.jpg

Når jeg styler et råt look, er det vigtigt med tilbehøret - bl.a. et par rå støvler, et bælte med volumé i form af et råt spænde, og så elsker jeg at bruge smykker - det er de små detaljer, der skaber helheden i outfittet. Engang var jeg vild med skindleggings, men nu hvor mærkerne laver bukser med coatede overflader, og i vildt lækre kvaliteter, er jeg altså blevet stor fan af coatede bukser/leggings. Netop fordi de ikke vokser på samme måde som skind.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/137/anine-bing-baelte-greymatter.jpg

Det rå bælte her er fra designeren Anine Bing, det har kant og hendes bælter er generelt meget lækre og flotte.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/137/greymatter-vila-strik-med-puf.jpg

Smykker - jeg fyrer bare op for både ringe, armbånd og kæder. Er du mere enkel i din stil, så brug blot en halskæde eller et elegant armbånd. Den grå strikbluses struktur kan noget særligt, det skaber dybde i outfittet og det gør altså en forskel.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/137/greymatter-fashion-grey-knit-blouse-vila.jpg

Råt, enkelt og lækkert! Med en grå basis strikbluse kan du hurtigt lave et flot sæt. Dette er mit bud på en rå styling med en grå strikbluse, men der er et hav af stylingmetoder, bl.a. kan du også nemt style et casual outfit med lyse denimjeans og en hvid sneaks. Eller du kan style strikken feminint med en maxi kjole indenuner . . . En grå strikbluse er derfor vigtig at have i sin basis garderobe, da den går til det meste. // Lærke

Basic