greymatterBlog

Korte nederdele - Sådan styler vi de flotte mini skirts

11-06-2021

Hver sommer kommer mini skirts for alvor frem i modebilledet. Vi har denne sæson samlet et stort udvalg af korte nederdele til dig, der er på udkig efter et mini skirt - måske du mangler en fin sommernederdel? Læs med herunder, hvor vi giver outfit inspiration til de korte nederdele.

https://img.greymatter.dk/blogs/223/60b9fc7e79942.jpg

Et lækkert matchende sæt fra Vila, hvor det populære mini skirt her er designet som en plisse nederdel. Både top og nederdel har et diskret blomsterprint på den lyse bund - et meget elegant farvemiks til dette sommersæt. Er du på udkig efter festtøj til sommerfesterne, så kan dette sæt nemt styles op med en høj hæl eller en sandal.

https://img.greymatter.dk/blogs/223/60b9fc7ee7296.jpg

 Jeg har stylet sættet med hvide sneakers til en sommerdag. Med et sæt, kan du også nemt style det hver for sig og få mere glæde af din garderobe. Denne plisse nederdel er f.eks. smuk med en blonde top til fest eller en basic t-shirt til hverdag.

Nederdele til kvinder - Den elegante plisseret nederdel

Vi har et stort udvalg af korte nederdele på shoppen, der kan styles tl finere anledninger. Denne Vila nederdel er en af mine favoritter med det smukke farvemiks og det elegante design. Nederdelen har elastik i taljen og et flot fald - du finder den på shoppen til 249,95 kr.

https://img.greymatter.dk/blogs/223/60b9fc7f1d08f.jpg

Nederdel med flæser - Sådan styler vi den trendy flæsenederdel

En tilbagevendende trend er de ikoniske flæsenederdele. Har du ikke et mini skirt i forvejen, så kan du f.eks. se nærmere på de populære nederdele med flæser. Denne nederdel er fra Vila og ligger til 259,95 kr.

https://img.greymatter.dk/blogs/223/60b9fc7f3a0be.jpg

En lækker sommer nederdel med blomsterprint. Er du glad for print, så er denne blomster nederdel et musthave til din garderobe. Nederdelen har en meget behagelig pasform med elastik i taljen.

https://img.greymatter.dk/blogs/223/60b9fc7f5793f.jpg

Jeg har stylet mit mini skirt med en casual sweatshirt, for at mikse stilretningerne og gøre nederdelen mere afslappet. Sweatshirten er i en lækker let kvalitet, der gør at den sagtens kan bruges i sommerhalvåret. Miks et par sneakers til for at give sættet et sporty touch til hverdag.

https://img.greymatter.dk/blogs/223/60b9fc7f80f57.jpg

 Jeg håber du fandt outfit inspiration til, hvordan du nemt kan style disse mini skirts til hverdag såvel som festlige anledninger.

Tak fordi du læste med. // Laura

Få Looket

Skriv dig op
Bluse fra Vila Clothes til damer
VILA
199,95 kr.
Skriv dig op
Plisse mederdel fra Vila med print
Skriv dig op
Nederdel med flæser fra Vila
Skriv dig op
Sweat bluse til damer
NederdeleKortærmetForårSommerSweat