g r e y m a t t e r B l o g

Korte kjoler - Skøn kjole med knapper fra Only

21-06-2021

De korte kjoler er en sommerfavorit hos os, da de ikke kræver en stor styling til hverdag. Vi har netop fået denne skønne kjole hjem fra Only, der både har en god pasform og en meget behagelig komfort. Læs med herunder og se, hvordan vi styler vores nye smukke Only kjole.

onlnella_kjoler.jpg

Kjolen er i en smuk beige farve og har pynteknapper hele vejen ned foran. Du finder den på shoppen til 229,95 kr. Rib kvaliteten er meget stretchy og sikrer dig en god og behagelig komfort.

greymatter_fashion_onlnella.jpg

Korte kjoler - Sådan styler vi den flotte Only kjole

Style kjolen simpelt med et par hvide sneakers og en lækker taske. Vi elsker mikset mellem den feminine kjole og de sporty sneakers. Kjolen kan også nemt styles med et par af vores populære cykelshorts under, som vi har på shoppen til 69,95 kr. Er din stil mere feminin, så er kjolen også smuk til en sandal og med en fin cardigan over.

knapper_kjole_only.jpg

Designet er enkelt med korte ærmer, v-udskæring og cutline, der fremhæver taljen. Rib materialet giver dertil kjolen en let struktur. Kjolen har pynteknapper, som ikke kan åbnes - de fuldender det simple basis design.

onlnella_beige_dress.jpg

onlnella_dress.jpg Du finder et stort udvalg af korte kjoler her hos Grey Matter. I dag har vi stylet vores populære Only kjole for at vise, hvordan du nemt kan skabe et lækkert outfit med en simpel hverdagskjole.

Tak fordi du læste med!

Få Looket

Skriv dig op
Sommerkjole fra Only med flotte knapper
Skriv dig op
Peach farvet kjole fra Only
Nyhed
Shorts til under kjoler i hudfarvet
Skriv dig op
Hvide shorts til under kjoler til damer
SommerHverdag