greymatterBlog

Korte kjoler - Sådan styler du din kjole afslappet

13-08-2020

Denne sommer er vi særligt glade for de korte kjoler her på Grey Matter. Sensommeren har vist sig fra sin bedste side med lune temperaturer og solrige dage. Vores nye kjole fra Vila til 349,95 kr. er derfor hurtigt blevet en favorit i hverdagsgarderoben! Vi har fået kjolen i to lækre varianter; en rosafarvet og en smuk blå variant. Læs med herunder, hvor vi deler vores bud på en afslappet styling af den korte kjole - måske du har en favorit blandt de to skønne farver?

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/171/5f29687697649.jpg

Når vi vælger kjoler til de lune sommerdage, går vi ofte efter en let silhuet. Derfor er denne kjole særligt skøn, da den vidde facon gør kjolen let og luftig. Det lagdelte flæseskørt understreger designets lethed og frembringer en let elegance. Et feminint design, som vi elsker her på Grey Matter!

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/171/5f29687703641.jpg

Kjolen har en god længde til lige over knæet. Dertil er materialet en lille smule shiny - denne detalje er vi vilde med! Det småblomstrede print er mildt og delikat, og fremstår derfor ikke spraglet. Et perfekt hverdagsprint!

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/171/5f296877280e0.jpg

VI faldt hurtigt for den fine Visassa kjole og kunne derfor ikke vælge mellem de to smukke farver. Den rosafarvede er feminin og elegant, og den blå er frisk og trendy. Hvilken en er din favorit? Vi ser flæsekjoler overalt i modebilledet, men netop denne model skiller sig ud fra mængden med den yderst smukke ryg, der bindes med tre sløjfer.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/171/5f296877545db.jpg

Vi elsker at eksperimentere med mikset af stilretninger. Derfor griber vi ofte ud efter et par sneakers til at tone de korte kjoler ned - på den måde bliver bliver looket casual og cool, fremfor at være for fint. Vi har valgt en sporty hvid sneaks, der tilfører kant til stylingen.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/171/5f2968776f5fb.jpg

Som en lækker detalje, har kjolen et let pufærme, der understreger et trendy touch. Vila formår altså at kombinere store modetendenser med en behagelig loose pasform og et feminint udtryk i denne kjole.

Kjolen er fuldendt i sig selv og kræver ikke en stor styling - hop blot i et par sneakers, så er du good to go i en travl hverdag! På vores Instagram @greymatter_fashion finder du desuden også en masse inspiration til styling af korte kjoler.

Tak fordi du læste med! // Laura Thomsen

Få Looket

Skriv dig op
Blå kjole fra Vila med print
Skriv dig op
Vila kjole med blomsterprint
VILA
349,95 kr.
SommerPrint